Milyen jogaik vannak A diákoknak az iskolaorvosi vizsgálatokon?
hát látod ....
ahogy mondod, agyrém, de hát egyre jobban ebbe az irányba megyünk ...
Itt még senki nem írt pereskedésről rajtad kívül kedves 47%-os hol hím és hol nő nemű illető.Honnan vetted hogy az lenne a jellemző hogy perelgetnék a meg nem vizsgálás miatt az orvosokat.Senki sem pereskedik emiatt,nem ez a jellemző!!!!!Ez nem jellemző!!!!
Nem állatok vagyunk,nem valami őslakok hogy a másik előtt kellene pucérkodni és húzkodnia szerszámot!!!!
Más ez tusolás,(bár erre sincs mód,meg még öltöző,tornaterem és zuhanyzó sincs elég,vagy éppen mőkődőképes)vagy egy átöltözés ahol az alsóneműd rajtad marad és más egy intim rész vizsgálata más előtt.Felnőtt férfi nem fogja húzkodni a kollega előtt,akkor gyereknek mért kellene húzkondia a másik gyerek előtt?Nem normális eljárás ennyi.
Akinek ez normális az húzkodja nyugodtan bárki előtt,ott a lehetőség szerintem!!!!
És olvasgass még mindig egy csomó ilyen jellegű kérdés jön elő,tehát ez mindig is aktuális téma lesz.
Aki unja hogy még él a kérdés az meg ne látogassa szerintem!
De mondom most is nem tudom hány ilyen jellegű kérdés született nyár óta már megint.Tehát aktuális.
Orvos zaklatásáról senki nem beszélt 61%-os,meg világ végéről,de jogosak a panaszok!
De nem normális dolog hogy vetkőzz egy száll semmire ennyi!
Ahogy te sem tapasztaltad meg diákként és lehet ki is akadtál volna,ha veled történik.
Felnőtt fejjel te sem a kollega előtt vizsgáltatod meg az orvossal suncid nem,meg nem a munkahelyi orvod nézegeti meg,hanem elmész akár a saját nőgyógyászodhoz?Akkor mért kellene bárkinek más kollega,diáktárs előtt ezen végig mennie?
Van erre szakorvos ahova ha gondod van el lehet menni,vagy ellenőrzés céljából,ahol akár kettesben tudsz az orvossal lenni és csak alul vetkőzöl ennyi.Itt a lényeg,nem állatok vagyunk mondtam már.
Akármilyen orvossal te sem végeztetsz nőgyógyászati szűrést úgyebár?
Itt a lényeg.
És ezernyi kérdés van ami még mindig ebben a témában merül fel.
61%-os!
pedig ma már eléggé elterjedt a vizsgálat a fiúknál,a gyerekek nem merik megtagadni,meg szólni sem mernek,a szülők sem tesznek semmit.Ilyenkor látni hogy gyerekek és csak akkor nagy a szájúk ha havarokkal vannak együtt,de ilyenkor meg sem mernek szólalni.A gyerekeknek olyanokat mondanak hogy kötelező,meg ha nem vesz részt rajta akkor a suliból kirúgják,vagy intőt kap,ezt hallják az orvostól,a tanártól is sokszor.Én ezeket olvastam és senki nem tesz semmit.
nem arról van szó hogy minden kis dolgot tagadjon meg,de azért ez már túlzás.
Nem mernek szólni,van aki nem is tudja hogy tehetne ellene,a szülőket meg nem is érdekli,vagy nem is tudnak róla.
Csak ebben az a gáz,ezért is él ez a kérdés 5 év után is,mert ha sértve érzi majd magát akkor a végén valóban az összes szűrővizsgálatot ki fog majd hagyni,vagy akar amikor már fiatal felnőtt lesz 18-19 éves fejjel akár ennek hatására.
61%-os elég gyakori dolog,és igen sok kérdés van erről,főleg a fiúk részére,van aki nem akad fen rajta de sokan akik kiírják a kérdést azokat nagyon zavarja,és itt veszekszik velük.Sokan nem is merik a véleményüket,érzésüket felvállalni.
Mondom nyár óta is sok kérdés merült fel.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__6..
És még lehetne ide másolgatni,a lányok is sok kérdést írnak ki ebben a témában.
Ami gáz hogy még felnőttek is írogatnak hogy mi lesz üzemorvosnál.
Nők,férfiak és egészségügyi ellátás kérdéseknél igen sokan írogatnak ebben a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!