Ti szoktatok olyat csinálni ilyen nem is alvás se nem ébrenlét közben hogy rúgtok egy nagyot és aztán nagyon megijedtek? Ez miért szoktam csinálni?
Figyelt kérdés
Olyat is szoktam néha hogy nehezen tudok "felkelni", meg szeretnék szólalni (ne kérdezzétek miért) aztán nem tudok... 4-5 másodperc múlva nagy erőlködések közepette meg tudok szólalni, de olyan mintha egy picit lebénultam volna. Alig tudom a végtagjaim mozgatni. Aztán magamhoz térek és jobb. Lehet hogy már kérdezték ugyanezt de nem tudok milyen szóval rákeresni. :D2016. júl. 6. 20:56
11/12 anonim válasza:
Nekem is van valamikor ilyen rúgás/rándulás, de olykor egy "mini-álom" is kapcsolódik hozzá, hogy elesek vagy elcsúszok a jégen.
12/12 A kérdező kommentje:
Réges régen én még azt álmodtam hozzá hogy egy nagyot lépek le a vonatról, úgy is tettem! XD
2016. júl. 10. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!