Mért csak délután tudok jól aludni?
Figyelt kérdés
Éjszaka pörgök, hatalmas energiám van, egész hegyeket tudok megmozgatni. Ilyenkor szoktam edzeni és tanulni is. Éjjel 3-ig el sem tudok aludni. Délután meg olyan mélyen és jólesően alszom a napsütésben, hogy hihetetlen. (kávé sem segít)2016. jún. 4. 16:28
1/1 anonim válasza:
Megfordult a bioritmusod!
Sajnos én már jó pár éve élem ezt az életet! (eleinte még csak nyári szünetekre "programoztam át magam")!
Aztán az elmúlt 3-4 évben csakis reggel tudok elaludni úgy ,hogy az az alvás pihentető legyen!
Este el sem bírok aludni ,de ha el is bírok ,nagyon max 2-3órát tudok aludni és utána már csak a forgolódás kínlódás megy!
Én már sok mindenről olvastam ezzel kapcsolatban:
nem megfelelő rendszerességű táplálkozás(az a jó ,ha a táplálkozásnak van egy adott ritmusa) ,esetleg idegrendszeri vagy mentális gondok(Itt nem a kőkemény elmebajra akarok utalni ,csak lehet valami kis probléma ezen területen ami így mutatkozik ki)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!