Ti szoktatok olyat csinálni ilyen nem is alvás se nem ébrenlét közben hogy rúgtok egy nagyot és aztán nagyon megijedtek? Ez miért szoktam csinálni?
En is szoktam rugni, szerintem ez olyan ontudatlan cselekves. Valahol az alvas es az ebrenlet kozott vagy, vagy hogy is mondjam, az agyad ebren van mar valamennyire, de a tested meg nem es ontudatlanul reagalsz a kulso ingerekre.
Velem volt egyszer, hogy "transzba estem" :D egy halalosan unalmas eloadason ultem, a tobbiek szerint biztos, hogy nem aludtam el, vegig nyitva volt a szemem, de utolag SEMMIRE, de tenyleg semmire nem emlekeztem (nem voltam berugva, beszivva stb.)
Nem tudom, hogy hívják magyarul. A másik dolog, amit leírsz, egy teljesen más jelenség, alvásparalízis, lehet, hogy összefügg a kettő, de nem biztos. Alkoholfogyasztással vagy dohányzással is összefügghet.
Kerdezo, miert te nem nyitott szemmel vagy alapvetoen egy eloadason? :)
Egyebkent pont ezert nem ertem, mi tortent akkor. Csak ultem kb. 2 oran at, de semmit nem birok felidezni abbol a beszedbol a mai napig.
Amugy nem hinnem, hogy epilepszias vagy, az mas tunetekkel (is) jarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!