Alvásprobléma, mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
Azt hiszem a biológiai órám nem úgymond nem ketyeg jól.
Rendszertelenül alszom már hónapok óta, az alvás-ébrenlét ciklikusan tolódik. Mi lehet az oka, van módszer a megszüntetésére?
2014. márc. 26. 02:43
1/4 anonim válasza:
Mindig kelj fel ugyanabban az időpontban, bármennyit is aludtál, ez az egyik módszer.
Bio-melatonin (patikában kjapható) is segíthet, lefekvés előtt.
Alkoholt ne igyál ha szeded, mert nem szerencsés (bajod nem lesz, csak nem fog hatni)
2/4 anonim válasza:
SZia, nekem is hasonló bajom van. Részben sikerült orvosolnom azzal, amit az elözö írt, hogy mindig ugyanabban az idöben keltem fel, függetlenül, hogy mikor feküdtem le. Ez beválik. Az elalvással nincs gondod? Mennyi idö alatt alszol el, ha leteszed a fejed?
3/4 sunnyside válasza:
Lefekvés előtt relaxáció, meleg fürdő, olvasás is segíthet.
Esetleg a gyógynövény alapú gyógyszereket is érdemes kipróbálni. Nekem a ReDormin használt. Vény nélkül kapható, macskagyökér és komlótoboz kivonatot tartalmaz. Elég magas a hatóanyag tartalma.
4/4 anonim válasza:
Próbáld ki azt,hogy orchidea illat van a szobádban. Pl.:párnahuzatodat azzal mostad ki vagy orchidea illatú tusfürdőt használsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!