Alvászavar? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Amióta elkezdődött a nyári szünet, nappal alszom. Próbáltam fentmaradni, de egyszerűen nem megy. Egyszer sikerült éjjel is aludnom, de aztán megint bealudtam délután. És a legjobban az idegesít, hogy fel sem ébredek az ébresztőmre.
Iskolaidőben is gondot okoz az elalvás, de nem is az, hogy nem tudok elaludni, hanem hogy konkrétan lefeküdni nem tudok, és egész nap álmos vagyok.
Szerintetek menjek el a háziorvoshoz? Vagy tudtok valami házi módszert? Vagy valami vény nélküli cucc? Pocsék így a közérzetem is.
2014. jún. 21. 05:45
1/3 anonim válasza:
Ez nem alvás zavar. Egyszerűen gyenge a jellemed, az akaratod. Nappal nem aludni ! Sokat dolgozni, vagy sportolni és meglátod este 22 óra után elfogsz aludni mint a hasas macska.
2/3 A kérdező kommentje:
Az nem fog menni, kb 2 hónapja műtötték a térdem :/ Próbálkoztam már egyébként azzal, hogy elkezdtem takarítani, de egyszerűen elment minden erőm 1-2 óra után.
2014. jún. 21. 09:32
3/3 sunnyside válasza:
Koffein és alkohol tartalmú italokat már több órával a lefekvés előtt kerüld, egy kellemes fürdő, vm nyugtató zene, relaxáció is segíthet. Vény nélkül kapható gyógyszerek közül nekem a ReDormin volt ami bevált, az egyik barátnőm ajánlotta, elég magas a hatóanyag tartalma, macskagyökér és komlótoboz kivonatot tartalmaz.. én sokkal jobban aludtam tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!