Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normális, hogy 29 évesen...

Normális, hogy 29 évesen hirtelen elkezdtem őszülni? Lehet tenni valamit ez ellen?

Figyelt kérdés
2015. jan. 8. 10:26
1 2 3
 11/23 Kései Sirató ***** válasza:
0%
Vegyél hajfestéket, én 24 éves koromtól őszülök..
2015. jan. 8. 12:59
 12/23 A kérdező kommentje:

Ezt a mozgás-dolgot hagyjuk, abszolút nem jön ide, szó sincs ilyesmiről, elvakult okoskodás, és nekem most nem erre van szükségem.

A genetika nekem is eszembe jutott, tudom, hogy van, aki korábban őszül, de őszintén szólva én is inkább aggódni kezdtem, hogy valami nincs talán rendben...

Amúgy nem tudom persze, hogy a "hirtelen" az tényleg annyira rémítően gyors-e: úgy kell érteni, hogy az elmúlt fél évben mindig van egy-kettő jól látható ősz hajszálam. Kitépem őket, de utána is lesz nemsokára megint. Ennél nem több, tehát nem teljes tincsek, vagy ilyesmi, és általában kb. ugyanott (kétoldalt, elől).

Szóval nem kezdett fehéredni a hajam, de egy-egy hajszál mindig van.

2015. jan. 8. 22:30
 13/23 Titusztitusz ***** válasza:
23%
Kedves kérdésfeltevö...Csak kíváncsiságbol megkérdeném most azt, hogy az nem fordult meg még a fejedben, hogy ha nagy ritkán is, de azért írkál erre a portálra olyan ember is időnként, aki mondjuk a SAJÁT TAPASZTALATAINAK AZ EREDMÉNYEIT SZERETNÉ MEGOSZTANI VELED? Mondjuk jó-jó...Tudom, ez a mai világ már mindenféle értelemben egy színjátékvilág, egy látszatvilág,úgyhogy nemis csoda az, hogy mint ahogy az várható is volt, hamar kapol itt olyan tanácsokat,hogy "fesd be a hajadat", aztán minden okés lesz ugye...Jellemző az ilyen tanács erre a mai világra...Csak azt nem értem ilyenkor, hogy amennyiben valaki befesti az ősz hajat, akkor az ősz haj már nem lesz ősz, vagy mi? Merthát eltakarja a festék? Sajnos a dolog lényege attol nem fog változni, hogy valaki befesti az ősz hajat, mivel attol a haja továbbra is ősz lesz,csak eltakarja a festék...Viszont amit én tanácsoltam itt neked, az saját, jól bevált tapasztalat...És hidd el ha azt írom, hogy HATÁSOS...Viszont van egy olyan érzésem, hogy valahogy nem igazán akarod felismerni annak a bölcs mondásnak a lényegét,miszerint:A szépségért szenvedni kell mindig...Ez a mondás sajnos ma is aktuális, és az is lesz örökké...Erőfeszítés nélkül nem lesz sikerélményed az őszülés elleni harc során,ezt hidd el nekem ha mondom...Mást a magam részéröl nem tudok továbbra sem hozzátenni a témához...
2015. jan. 9. 09:36
 14/23 A kérdező kommentje:

Kérlek szépen, hagyjál már a hülyeségeddel!

Ez nem a sporttopic!

2015. jan. 9. 12:17
 15/23 Titusztitusz ***** válasza:
25%
Ahogy óhajtod...További szépeket akkor a magam részéröl...
2015. jan. 10. 11:50
 16/23 Kései Sirató ***** válasza:

Titusztitusznak:

Ha befested a hajad, szerinted ősz marad? Milyen baromság ez? AZ , hogy ősz, azt jelenti : fehér. Ha befested, hogy maradna ősz? A kérdés az, hogy lehet-e tenni valamit, igen lehet.

Kérdezőnek:

HA a hajfestéktől azért tartasz, mert nem természetes anyag, tedd azt, amit egy barátnőm: kávéval fesi a haját és elég jól befogja és szép és természetes anyag, esetleg próbáld meg ezt!

2015. jan. 12. 08:32
 17/23 Titusztitusz ***** válasza:
25%
A 16-os hsz-hez néhány szó még a magam részéröl...Mostanában komolyan töröm a fejemet azon, hogy töröltetem a regimet erröl a portálrol, mert ha benézek ide időnként, teljesen úgy érzem magam minden kérdéskörnél, mintha valami virtuális elmegyógyintézetbe néznék be...(Hát...Esküszöm, hogy komolyan töröm a fejemet, hogy a 16-os hsz az nem-e egy vicc, csak? De sajnos attol tartok hogy nem az...Na...Lépek is gyorsan erröl a kérdésröl is végérvényesen...Azt hiszem, hogy mindenkinek így lesz a legjobb...)
2015. jan. 12. 11:48
 18/23 A kérdező kommentje:

Szerintem is mindenkinek így lesz a legjobb. Köszi.

Amúgy a kávé eszembe sem jutott. Hogy lehet azzal hajat festeni? :D

De igazából aggódom, hogy 29 évesen őszülök. :S

A fodrász szerint, mivel mindig ugyanott jön ki egy-egy szál, ez nem jelent igazi őszülést, hanem ott "történt" valami. De mi???

2015. jan. 12. 22:24
 19/23 Kései Sirató ***** válasza:
0%
Kávéval úgy lehet hajat festeni, hogy miután kihűlt, ráöntöd a hajadra és rajta hagyod 20 percig, utána leöblíted és ennyi.
2015. jan. 14. 11:17
 20/23 A kérdező kommentje:
Komolyan? :D Hehe. :)
2015. jan. 14. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!