Normális, hogy 29 évesen hirtelen elkezdtem őszülni? Lehet tenni valamit ez ellen?
Ezt a mozgás-dolgot hagyjuk, abszolút nem jön ide, szó sincs ilyesmiről, elvakult okoskodás, és nekem most nem erre van szükségem.
A genetika nekem is eszembe jutott, tudom, hogy van, aki korábban őszül, de őszintén szólva én is inkább aggódni kezdtem, hogy valami nincs talán rendben...
Amúgy nem tudom persze, hogy a "hirtelen" az tényleg annyira rémítően gyors-e: úgy kell érteni, hogy az elmúlt fél évben mindig van egy-kettő jól látható ősz hajszálam. Kitépem őket, de utána is lesz nemsokára megint. Ennél nem több, tehát nem teljes tincsek, vagy ilyesmi, és általában kb. ugyanott (kétoldalt, elől).
Szóval nem kezdett fehéredni a hajam, de egy-egy hajszál mindig van.
Kérlek szépen, hagyjál már a hülyeségeddel!
Ez nem a sporttopic!
Titusztitusznak:
Ha befested a hajad, szerinted ősz marad? Milyen baromság ez? AZ , hogy ősz, azt jelenti : fehér. Ha befested, hogy maradna ősz? A kérdés az, hogy lehet-e tenni valamit, igen lehet.
Kérdezőnek:
HA a hajfestéktől azért tartasz, mert nem természetes anyag, tedd azt, amit egy barátnőm: kávéval fesi a haját és elég jól befogja és szép és természetes anyag, esetleg próbáld meg ezt!
Szerintem is mindenkinek így lesz a legjobb. Köszi.
Amúgy a kávé eszembe sem jutott. Hogy lehet azzal hajat festeni? :D
De igazából aggódom, hogy 29 évesen őszülök. :S
A fodrász szerint, mivel mindig ugyanott jön ki egy-egy szál, ez nem jelent igazi őszülést, hanem ott "történt" valami. De mi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!