Normális, hogy 29 évesen hirtelen elkezdtem őszülni? Lehet tenni valamit ez ellen?
Talán ez ad valami táppontot:
Normális. Nő vagy? Vagy férfi? Sok férfi már korábban is el kezd őszülni és van, aki később, 40-50 év felé.
De szerintem az átlag az olyan 30 éves kor körül van. Mit gondolsz, miért festeti olyan sok nő állandóan a haját? :)
Heti ötször másfél óra úszás kétlem, hogy kevés lenne. Több/más nem fér bele az időmbe. Ezt szeretem. Nem hiszem, hogy ennek bármi köze lenne a mozgáshiányhoz, hidzen rengeteget mozgok.
Amúgy nő vagyok.
2-es jót linkelt!
Persze ez genetikai, de ha nagyon hirtelen őszül meg az ember, rövid idő alatt, akkor gyanakodni kell valamilyen pajzsmirigy vagy más hormonális rendellenességre is
Hiába genetikai az őszülés kezdete, azért nem két hónap alatt őszül meg az ember, hanem mondjuk évek alatt szép lassan. Ha előbb kezdődik akkor előbb leszel teljesen ősz, de nem hirtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!