Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Beoltatod magadat a H1N1 ellen?

Beoltatod magadat a H1N1 ellen?

Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 07:31
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Nem
2009. nov. 4. 16:04
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
Én nem akartam,de most már igen.
2009. nov. 5. 11:10
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem, felesleges. Minden évben van influenzajárvány, mégsem szoktam megbetegedni.
2009. nov. 6. 18:04
 14/17 ledzep válasza:

Én beadatom magamnak, mert tulajdonképpen szinte ugyanaz mint az influenza elleni védőoltás, csak egyes érdekek miatt lett ekkora ellenzése az oltásnak.

A lényeg hogy ugyanaz az egész mint más védőoltás.

Egyébként meg csak média túlzása hogy ennyire nagy a visszhangja az mellékhatásainak-mert minden oltásnak vannak mellékhatásai!

2009. nov. 15. 18:52
 15/17 anonim válasza:

Én nem akartam, de apukám beadatta nekem is és utólag nem bánom!!!!! Igaza van az előttem lévőnek, minden oltásnak és gyógyszernek van mellékhatása és ráadásul ez az oltóanyag ugyan úgy készül, mint a többi influenza elleni, amiket nem szoktak így felfújni!

"Én se oltom be magam, mert azt mondta az egyik haverom, hogy a h1n1-et adják be, hogy megszokja a szervezetem a vírust."

Tényleg azt adják be, de ez egy elölt vírus, így nem tud szaporodni a testedben!

Ezeket orvosok mondták nekem és apukám is az, ezért én nem vagyok beijedve!

2009. nov. 16. 12:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Én beoltatom magam, anyukám számtalan orvossal beszélt, akik mind azt mondták, h be. ezt csak a média fújja fel. és tényleg minden oltásnak, és gyógyszernek van melléhatása. "Pistike anyukája" a jáccótéren meg a média felfújta. Itt van a vírus Ausztriában, december körül pedig magyar országon. először mise akartuk aztán annyi orvos mondta, h bekell. meg én jobban hiszek az orvosnak, mint "Katinak a boltban." vagy nem okos embereknek. már nem azért de számtalanszor lehet hallani a tv-be, h ilyen meg olyan szövődményei vannak a h1n1 vírusnak és hányan belehaltak. és nem féltek és nem oltattok?! neee. belehalt már valaki az oltásba? én oltatok és a családom is. =)
2009. nov. 16. 16:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen!! mint minden normális és felelős ember teszi!!!
2009. nov. 20. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!