Beoltatod magad a H1N1 ellen?
Figyelt kérdés
Én elbizonytalanodtam. Állítólag maga az oltás veszélyesebb, mint az influenza. :S2009. nov. 6. 23:18
1/15 anonim válasza:
nem,mivel nekem sajnos nem telik ilyenekre.
amúgy meg már mindent kitalálnak,felfújnak.
elbizonytalanítják az embert.
az se jó,ha beoltatod magad,de az se,ha nem.
meddig tart még ez???
2/15 anonim válasza:
basszus ezt a kérdést mért kell minden nap 10 percenként feltenni! Amúgy igen, tuti veszélyesebb, nem véletlen h az orvosok és és az egészségügyben dolgozók szinte kivétel nélkül nem oltatták be magukat! (tapasztalat)
4/15 anonim válasza:
6/15 anonim válasza:
Hát, igen, én sem tudom..ha nem hallanék ennyi ellentétes információt beoltatnám magam.
22l
7/15 anonim válasza:
Már vártam mikor teszik fel e kérdést még1-szer..,tégy a legjobb belátásod szerint,mondanak már annyi mindent...,én nem olatatom be magam azt szevasz!:)Az ukránok nem értem,miért járnak hozzánk immunerősitő szereket venni,mikor ők is kaptak oltóanyagot!
8/15 anonim válasza:
én már beoltattam magam! én személy szerint 3 darab orvost kérdeztem meg róla, és mindannyian azt mondták hogy az oltás semmivel sem veszélyesebb egy átlagos infulenza elleni oltásnál. nem tudom ti hogy vagytok vele, de én inkább hiszek az orvosoknak mint a "civileknek" akik a blikkből informálódnak...
9/15 anonim válasza:
Nem! Mert a vírus mutálódik folyamatosan, s ha most beolatod magad, ez az oltás semmit sem fog érni a mutálódott H1N1 ellen. A gyenge immunrendszerű emberek meg sokkal könnyebben elkapják, szerintem szedj C-vitamint...
10/15 anonim válasza:
Utolsó válaszolónál a pont!Amúgy fateromnak egyik kollégája is minden évben beoltatta magát a sima influenza elleni oltással és richtig megfázott mindig,ennyit erről..,ez is kb. ennyit ér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!