Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Beoltatod magadat a H1N1 ellen?

Beoltatod magadat a H1N1 ellen?

Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 07:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%

Írd be a keresőbe, hogy h1n1, és 6 oldalon csak ilyen kérdéseket találsz!

Egyébként: NEM!

2009. nov. 3. 07:53
 2/17 anonim ***** válasza:
71%

Gyorsan kellett döntenem, mert felszabadult egy ingyen oltás, és végül igent mondtam, mert kicsit én is veszélyeztetett vagyok, meg a párom is az, de őt nem is lehet beoltani, így legalább tőlem ne kapja el, így beoltattam magam. De nem voltam nagy bizalommal az egész iránt, még most is tartok egy kicsit attól, hogy jó döntés volt-e.

De ha nem gyorsan kellett volna dönteni (és ha nem ingyér lett volna), akkor valszleg nem.

2009. nov. 3. 08:39
 3/17 anonim válasza:
93%
Én se oltom be magam, mert azt mondta az egyik haverom, hogy a h1n1-et adják be, hogy megszokja a szervezetem a vírust.
2009. nov. 3. 08:57
 4/17 anonim ***** válasza:
56%
én beadatom. az elején nagyon ellene voltam, de jobban félek egy influenza miatti tüdőgyulladástól mint ettől az oltástól. Meg aztán túl nagy a hype az egész körül, nemsok különbség van a hagyományos influenza elleni oltás és eközött.
2009. nov. 3. 09:03
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

"Én se oltom be magam, mert azt mondta az egyik haverom, hogy a h1n1-et adják be, hogy megszokja a szervezetem a vírust."

Igen, mint minden védőoltásnál lol!

2009. nov. 3. 09:18
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2009. nov. 3. 09:22
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2009. nov. 3. 09:32
 8/17 Harmoka ***** válasza:
85%
Én minden évben kaptam influenza oltást, Anyám miatt mivel Ő szívbeteg és nehogy mi vigyük haza a vírust, mindenkit beoltottak a családban. Soha senkinek nem volt tőle semmi baja. Én 1994-ben voltam influenzás utoljára. Most is beoltatom magam.
2009. nov. 3. 09:42
 9/17 anonim ***** válasza:
71%
Igen, pedig állapotos vagyok!
2009. nov. 3. 10:21
 10/17 anonim ***** válasza:
93%
Nem, szerintem felesleges. Az ember annyi dolog miatt meghalhat, nem hiszem, hogy pont ez a vírus fog végezni velem. Oké, hogy legyengít, de bármelyik másik vírus is legyengíthet annyira, hogy aztán mindenféle betegséget elkapjak. Ha meg mégis belehalok, akkor ég veletek :D
2009. nov. 3. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!