Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Beoltatod magad? H1N1 újra!

Beoltatod magad? H1N1 újra!

Figyelt kérdés
azok véleményét várnám akik tavaly beoltatták magukat?idén is megteszik?vagy megbánták?
2010. aug. 31. 18:45
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Tavaly beoltattam magam, az idén nem fogom... én megbántam már akkor amikor beadták..:S 22L
2010. aug. 31. 18:50
 2/9 anonim ***** válasza:
26%
A lúzerek....,beoltatták magukat azt kiderült nagyobb a füstje mint a lángja!Én hál isten nem oltattam be magam:P
2010. aug. 31. 18:50
 3/9 A kérdező kommentje:

Kedves második,nem kell okoskodni,ha nem tudsz normálisan reagálni.

Köszönöm

2010. aug. 31. 18:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Most komolyan újra h1n1 van?? nem hiszem el idén se lesz mikulásbál tavbaly is emiattt nem volt..am én nem oltattam be magam idén s efogom ha megint van....:@
2010. aug. 31. 18:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Én tavaly beoltattam magam,(nem a saját érdekemben)de nem bántam meg,mert semmi bajom nem lett tőle.Idén már szerintem nem fogom...
2010. aug. 31. 18:59
 6/9 anonim válasza:

barátnőm tavaly beoltatta magát, azóta is allergiával szenved (az oltás miatt, nem vicc!!); én nem kaptam oltást, de elkaptam a vírust (semmi bajom nem lett, 4-5 nap alvás és pihenés és rendbejöttem)

semmiképpen se oltassátok be magatokat, nekem legalábbis ez a véleményem..

2010. aug. 31. 18:59
 7/9 anonim válasza:
Én beoltattam magamat, legtöb barátommal együtt.Senki nem lett semmi baja,a betegséget sem kaptam el.Most nem fogom ha nem szükséges,egyelőre nem látom annak egyáltalán.
2010. aug. 31. 19:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Beoltattam magam és nem bántam meg. Miért bántam volna? Nem lettem beteg, ez tuti. Ennek vagy az az oka, hogy amúgy sem kaptam volna el, vagy az, hogy az oltás megvédett. Bajom meg nem lett tőle, és senkinek sem a környezetemben azok közül, akik beadatták. Az intenzíven viszont feküdt pár ember. Nekem ennyit megért.

Ha úgy gondolom szükséges lesz, akkor idén is beoltatom magam.

2010. aug. 31. 19:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Én tavaly beoltattam magam H1N1 és "szezonális" ellen is (szezonális ellen már vagy 10 éve rendszeresen).

Egyiktől sem lett soha semmi bajom, és nem bántam meg (mivel ingyen kapom, mert sokat járkálok gyenge immunrendszerű és krónikus betegek között, akiket nem akarok egyikkel sem megfertőzni).

2010. aug. 31. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!