Beoltatod magad idén is H1N1 oltással?
Figyelt kérdés
ha igen, akkor melyiket? Amit ingyen adnak mindenkinek, vagy az új 3 komponensűvel?2010. nov. 9. 12:27
1/27 anonim válasza:
tavaly sem oltattem idén sem fogok.
2/27 anonim válasza:
Tavaly sem tettem meg,idén sem fogom..
Nagyobb volt a reklám és a pánik,mint a valóságban..
3/27 anonim válasza:
Á Ugyanaz a hatóanyag van benne, mint egy általános influenza védőoltásban. Háziorvosom megmutatta mindkét vakcina hatóanyagát, egy-és ugyanaz volt. Na erről ennyit.
4/27 anonim válasza:
Tavaly sem, idén sem.
Észrevettétek, hogy csak azok haltak bele, akiknek amúgy is volt már valamilyen bajuk és egy erősebb "sima" megfázásba is belehaltak volna?
5/27 anonim válasza:
Tavaly sem oltattam, idén sem fogok.
6/27 anonim válasza:
Plusz egy szavazt a tavaly sem, így idén se fogom mellé
7/27 anonim válasza:
Tavaly se, idén se, de egyik rizikócsoportba sem tartozom.
Azt gondolom, ha valaki már az első tünetek megjelenésekor orvoshoz fordul és befekszik az ágyba, az normális módon át tudja vészelni. Hozzáteszem: minden éveben megfájdul a torkom és légcsőhurutom lesz, de influenzás sose voltam.
8/27 anonim válasza:
már tavaly sem volt pénz ilyesmi luxusra.
9/27 anonim válasza:
Eszem ágában sincs. Tavaly se volt.
10/27 anonim válasza:
Szintúgy tavaly se, idén se válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!