Méhnyakrák? Mik az előjelei? Ti hogy álltok az oltással?
Figyelt kérdés
Az előjelei érdekelnének, illetve hogy ti beadattátok-e az oltást, és hogy mennyire gyakori betegség.2010. ápr. 22. 18:13
2/6 anonim válasza:
Ha már bármiféle tüneteid vannak, az rég gáz. El kell menni évente nőgyógyászati szűrővizsgálatra, és akkor időben elkapják. Az oltás pedig jó ötlet, ha most lennék tini, biztosan beoltatnám magam.
3/6 anonim válasza:
nemcsak a tinik oltathatják be magukat.az oltás 25 éves korig kifejti a hatását,függetlenül attól,hogy már nem vagy szűz.(nőgyógyásztól tudom)
4/6 anonim válasza:
Tudom, de én már 38 éves vagyok, ráadásul a továbbiakban (bár tudom, ember tervez, Isten végez) az egyelőre hűséges (lekopogom) férjemmel óhajtok csak szexuális kapcsolatot, vagyis nincs már honnan elkapnom a HPV-t.
5/6 A kérdező kommentje:
17/L és megkaptam az oltást csak érdekel a dolog hogy mi-hogy van, meddig véd az oltás?
2010. ápr. 22. 19:37
6/6 anonim válasza:
Az oltás sem véd 100%osan. Oltás mellett is járj évente rákszűrésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!