Beoltatod gyermeked az új,3 komponensű influenza elleni oltással?
Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 14:08
1/12 anonim válasza:
Nem tervezem de majd megkérdezem a védőnőt ha visszajött az eü szabiról.
3/12 anonim válasza:
Én nem. Megtudod mondani nekem hogy mennyi idős kortól oltják be a gyerekeket ezzel?
4/12 A kérdező kommentje:
Azt pontosan nem tudom, de tavaly 1 év felettieket már oltottak.
Annyit tudok, hogy 3 év alattiaknak (hasított) és 3 év felettieknek(teljes)más az oltóanyag.
Nekünk ajánlotta a felnőtt orvos, és a gyerekorvos is.
Mi magunkat oltatjuk és a 2.5 éves gyereket is, mert lassan kezdi az ovit. A pici másfél hónap múlva lesz 1 éves, majd megkérdem a dokit mi a véleménye.
Mi járunk mindenfelé, és hozzánk is járnak "világutazók", ezért biztos ami biztos alapon oltatunk.
2010. okt. 29. 14:19
5/12 anonim válasza:
nem,őt sem és magukat sem.megpróbálunk ugyanúgy védekezni mint tavaly,akkor se lett hála semmi baj,remélem idén se lesz.
6/12 anonim válasza:
Nem. A picit sem és magunkat sem. Nem hiszek ezekben az oltásokban. Tavaly egyik rokonom beoltatta magát, mi nem voltunk betegek, ő pedig vagy háromszor... A gyerekorvos sem hívta rá fel a figyelmet, hogy kéne oltani. Remélem idén is megússzuk, sok vitamint eszünk.
7/12 anonim válasza:
Tavaly a család összes gyereke be lett oltva (1-től 18 éves korig), illetve a felnőttek is, idén is beadatjuk.
Nehezen döntöttük el tavaly, de sokkal nyugodtabbak voltunk-leszünk igy.
8/12 anonim válasza:
Nem, szerencsére amúgy sem vagyunk nagyon betegesek. A doktornőm sem javasolja. Edződjenek meg a gyerekek, később így sokkal ellenállóbbak lehetnek.
9/12 anonim válasza:
Mi magunkat beoltatjuk,tavaly is így tettünk, de azt még nem döntöttem el, hogy kisfiamnak beadatom-e, ő most lesz 17 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!