Beoltatod magad idén is H1N1 oltással?
Tavaly sem oltattam, pedig ingyen kaptam volna, rizikós voltam! És pont ezért nem oltattam be magam terhesen! Mivel garantálták/ják, hogy a magzatra semmilyen káros hatása nincs???? Nem most, hanem mint ahogy már valaki itt is írta, 10-15 év múlva... Szemét dolog volt egyébként tavaly is, amit a média csinált, a csapból is az folyt, hogy "hullanak a kismamák". Aztán a szerencsétlen meg döntse el, hogy mi a rosszabb? Most belehalni, vagy hogy X év múlva derüljön ki, hogy a gyereke így vagy úgy károsodott...
Lényeg: idén sem oltatok!
Nahát! Hogy le lett mindenki pontozva mert nemet mondott..
Mikor jönnek már rá az emberek,hogy ez az oltás csak anyagi haszonszerzés miatt volt jó.Akik érdekeltek voltak benne,azok nagyon meggazdagodtak tavaly belőle..De sajnos nem ez lesz az első és utolsó eset,hogy a piacra dobnak valami kétes gyógyszert,hogy kell az embereknek mert ha nem kapják meg hullani fognak mint a legyek...
Ilyen már volt a háború idején is,és bizony nem pont rögtön utána hanem 10-20 év múlva jön ki,hogy mennyi hátrány származott belőle.De azok akik a pénz miatt voltak az üzletben,nos őket ez már nem fogja érdekelni..(nekik lesz pénzük a gyógyulásra is)
Ezért én tavaly sem és most sem fogok hinni a médiának,és nem oltom be magam...
Én tavaly is oltattam és idén is fogok. Nem azért, mert "halálfélelmem" van, pusztán azért, mert nem hiányzik az esetleg 1 hetes kiesés, amíg otthon feküdnék, mivel elég sűrű programom van a télen.
És sokszor találkozok krónikus beteg ill. gyenge immunrendszerű betegekkel, és nekik már komolyabb bajt okozna bármelyik influenza.
Amúgy tavaly a média a H1N1 veszélyeit és az oltás veszélyeit is 1000x-ére nagyította (hogy legyen 2 tábor, akik szidhatják egymást, és így is gyűlik a sztori)... Ők jártak jól, mert legalább ki tudták tölteni a műsoridőt és címlapokat (és nem kell arról írni hír híján, hogy ki dugja aktuálisan a Klaudiát). Ha tavaly ősszel történt volna az iszapkatasztrófa, akkor most az emberek jó része azt sem tudná, hogy mi az a H1N1, mert nem erről tudósítottak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!