Tapasztalatokat szeretnék h1n1 oltással kapcsolatban. Nem tudom beoltassam e magam?
1. olvass utána
2. ez már a 3432. kérdés itt erről
3. kb egy órája kaptam meg, és nem haltam bele
Nyugodtan olvass utána, de ne csak arra figyelj, hogy mit mondanak róla, hanem azt is, hogy kitől az infó. Vagyis mérvadó információforrást keress! Én ilyennek tartom a WHO ajánlásokat, illetve az ÁNTSZ-ét.
Én is beoltattam magamat H1N1 elleni vakcinával és a szezonálissal is, a férjem ugyanígy, szerencsére a fiamat is sikerült már H1N1 ellen, a szezonális nála még hátra van, de meglesz az is.
A H1N1 vírust várhatóan nagyon sokan meg fogják kapni, és miután ez ellen még nincs semmilyen védettségünk, így sokkal nagyobb a szövődmények kockázata is, ami legrosszabb esetben sajnos halál is lehet. Ennek arányára különböző kalkulációk vannak, de én úgy döntöttem, hogy ne rajtam tesztelje magát az a vírus, hogy mire képes.
Az ember vagy hisz abban, hogy ezek a vakcinák segítenek, minden mellékhatásuk ellenére megelőzve a legrosszabbat, vagy hülye ( bocsánat).
Sajnos mára már ebből is politikai kérdést csinált az egyik párt. Vajon O.V. nem oltatta be gyerekeit? Nem a fenét.
MINDEN gyógyszernek van mellékhatása, ezzel számolni kell. Olyan is előfordult, hogy nem volt idő a teljes tesztfolyamatra. DE AZ EPIDEMIA ITT VAN A NYAKUNKON! Én kötelezővé tenném, itt nincs helye liberalizmusnak, mert a járvány, ha egyszer elszabadul, végünk van. A spanyol nátha járvány 1918-ban milliókat "vitt el".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!