Beoltatod magad idén is H1N1 oltással?
Figyelt kérdés
ha igen, akkor melyiket? Amit ingyen adnak mindenkinek, vagy az új 3 komponensűvel?2010. nov. 9. 12:27
11/27 anonim válasza:
Tavaly sem, idén sem.
Annyi a kérdőjel a vakcina körül, még szakmai körökben is megoszlanak róla a vélemények. Szóval nem hiányzik, hogy esetleg X év múlva derüljön ki még valami kellemetlen meglepetés, előre nem látott káros hatás.
Egy influenzába valószínűleg egyébként sem fogok belehalni, nem nagyobb az esélye, mint hogy egyszer csak fejemre szakad egy erkély, oszt az ellen sincs oltás.
12/27 anonim válasza:
Tavaly sem oltattuk magunkat a férjemmel, idén sem fogjuk kérni.
13/27 anonim válasza:
nem, nem.
off: erkély-leszakadás elleni védőoltás XD
14/27 anonim válasza:
Sima influenzára sem oltattam be magam soha...
15/27 anonim válasza:
Még mindig van nekik belőle raktáron? Azt hittem, tavaly elpasszolták végre az összeset.
Idén sem. Sima ellen sem.
16/27 anonim válasza:
Csatlakozom a sem-sem táborhoz.
Az erkélyes védőoltás nekem is tetszik :D
19/27 anonim válasza:
Az utolsó oltásom valamikor nyolcadikban volt, akkor is kötelező. A kötelezőkön kívül még sosem oltottak be semmivel. Nem is fognak, hacsak nem valami olyan országba utazom.. :)
20/27 anonim válasza:
tavaly se és most se, felesleges, amúgy én a kötelezőkön kívül sosem oltatom be magam, vagyis utoljára valamikor általánosban kaphattam oltást (vagy gimiben is volt kötelező?). 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!