BEOLTATOD MAGAD ha1n1 ellen?
ha be miért, és ha nem miért nem?
ja és kérlek kommentezzétek ezt a videót is!!!
http://www.youtube.com/watch?v=hlgMvKGBa2k&feature=related
Mintha ezt a kérdést már láttam volna itt a minap. Mondd, kereső, mint olyan, nálad nem létezik? -.-"
Mellesleg nem, nem oltatom be. Mért nem, mert soha egyetlen egy influenza ellen se oltattam be magam. És azért se, mert értelmetlen, mint olvasni lehetett ezen az oldalon pár nappal ezelőtt már, a vírus mutálódik, 1-2 hónap és szart se ér az oltás. Többet árt mint használ szerintem.
Engem nem érdekel ez az egész influenza-cucc. Minden évben kitalálnak valami rémhírt mindenféle titokzatos betegségekről, de engem ez nem tud meghatni. A kergemarhakórtól sem haltak meg milliók, a madárinfluenzától sem, és a sertésinfluenzától sem fognak.
Influenza ellen még sosem oltattam be magam, és soha nem is fogom. Egy egészséges, jól táplált és erős immunrendszerű embernek képesnek kell leküzdenie ezt a fertőzést is.
A védőoltások ellen semmi ellenvetésem sincs, azt is kórosnak tartom, ha egy anyuka kitalálja, hogy nem oltatja be a gyereket a kötelező oltásokkal. Egy korábbi lakóhelyemen történt egy ilyen eset: az egyéves kislány meghalt diphtériában, mert az anyuka nem engedte beadni a di-per-te oltás, mert azt hallotta, hogy autizmust okoz...
Na, azért ez már sok. Mindent a helyén kell kezelni, ennyi a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!