Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » BEOLTATOD MAGAD ha1n1 ellen?

BEOLTATOD MAGAD ha1n1 ellen?

Figyelt kérdés

ha be miért, és ha nem miért nem?

ja és kérlek kommentezzétek ezt a videót is!!!

http://www.youtube.com/watch?v=hlgMvKGBa2k&feature=related

2009. szept. 30. 11:57
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
H1N1-BOCSI
2009. szept. 30. 11:57
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Mintha ezt a kérdést már láttam volna itt a minap. Mondd, kereső, mint olyan, nálad nem létezik? -.-"

Mellesleg nem, nem oltatom be. Mért nem, mert soha egyetlen egy influenza ellen se oltattam be magam. És azért se, mert értelmetlen, mint olvasni lehetett ezen az oldalon pár nappal ezelőtt már, a vírus mutálódik, 1-2 hónap és szart se ér az oltás. Többet árt mint használ szerintem.

2009. szept. 30. 12:01
 3/14 anonim válasza:
100%
Nem. Először is: szakértők szerint sokkal kevésbé veszélyes, mint a közönséges, februári influenzajárvány. Másodszor: az oltóanyagról egyáltalán nincs bebizonyítva, hogy tényleg hatásos, ilyenformán lehet, hogy több kárt okoznék vele magamnak, mint hasznot (viszont a gyógyszergyártóknak ez nagy biznisz). Harmadszor: szerintem ez az egész nem több, mint jól felfújt médiahecc, és mint ilyen, már csak azért sem fogok neki bedőlni. Eszem inkább sok gyümölcsöt és zöldséget, meg mozgok a szabad levegőn sokat, hogy erős legyen az immunrendszerem, azzal többre megyek, mint holmi kuruzslók által kikevert oltással.
2009. szept. 30. 12:01
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert felesleges. Ismerősömet rengetegszer műtötték gerincsérvvel így 2évvel ezelött beoltatta magát az akkori influenza vírus ellen, utána hónapokig betegeskedett más miatt, mert legyengűlt az immunrendszere.
2009. szept. 30. 12:02
 6/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, tudom, h. volt ez a kérdés, olvastam, DE VISZONT, TETTEM MELLÉ EGY LINKET, AZT IS ELOLVASHATNÁD!!! AMÚGY NEKEM IS EZ A VÉLEMÉNYEM, köszi a válaszokat!!!! nekem most volt agyműtétem, és félek a kockázatoktól, meg amúgy is le van gyengülve a szervezetem:(
2009. szept. 30. 12:04
 7/14 anonim ***** válasza:
91%

Engem nem érdekel ez az egész influenza-cucc. Minden évben kitalálnak valami rémhírt mindenféle titokzatos betegségekről, de engem ez nem tud meghatni. A kergemarhakórtól sem haltak meg milliók, a madárinfluenzától sem, és a sertésinfluenzától sem fognak.

Influenza ellen még sosem oltattam be magam, és soha nem is fogom. Egy egészséges, jól táplált és erős immunrendszerű embernek képesnek kell leküzdenie ezt a fertőzést is.

A védőoltások ellen semmi ellenvetésem sincs, azt is kórosnak tartom, ha egy anyuka kitalálja, hogy nem oltatja be a gyereket a kötelező oltásokkal. Egy korábbi lakóhelyemen történt egy ilyen eset: az egyéves kislány meghalt diphtériában, mert az anyuka nem engedte beadni a di-per-te oltás, mert azt hallotta, hogy autizmust okoz...

Na, azért ez már sok. Mindent a helyén kell kezelni, ennyi a lényeg.

2009. szept. 30. 12:05
 8/14 anonim ***** válasza:
83%

Ha reggel felébredsz és így nézel ki, azonnal menj orvoshoz!!!!!

[link]

[link]

akinek ez sem elég ....

2009. szept. 30. 12:09
 9/14 A kérdező kommentje:
köszi, ez hasznos volt, örülök, h. nemcsak én gondolom így!!!!!!!!:D
2009. szept. 30. 12:10
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem! A hatékonyságáról olvasott cikkek alapján nem szándékozom magam beoltatni. Engem aggaszt az a hír is, hogy az egészségügyi dolgozók beoltása elsőbbséget élvez! Csodás!!!!!és akkor ki fogja ápolni a betegeket, vagy H1N1-gyel fertőzött nővérkék hordják az ebédet, ágytálaznak, kötik be az infúziót....sorolhatnám. Végig gondolta ezt valaki ott fent az okosok közül, vagy ezért szűnnek meg kórházak, mert beledöglünk a teszteletlen oltás mellékhatásaiba, így nem kell kórházi ágy??
2009. szept. 30. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!