Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Törted már össze magadat?

Törted már össze magadat?

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 15:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyszer négy éves koromban elestem a lépcsőn, mert szaladtam, emlékszem nagyon vérzett az orrom, még mindig látszik a helye, meg a szemem alatt, ennél jobban még nem törtem össze magam.
2009. okt. 28. 17:21
 2/6 anonim válasza:
Nekem még soha nem tört el semmim szerencsére. És remélem nem is fog:)
2009. okt. 30. 16:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Szilánkosra törtem a bal kézfejem és a középsőujjam egy sima esés miatt itthon.

A bokám is volt már repedve:/

2009. okt. 30. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:
hűű, de még hányszor... Legelőször 2 éves koromban másztam fel a szekrény sorra és rám dőlt a polc. Anyukám mesélte, hogy kék-zöld voltam, de nem emlékszem rá. Aztán kb. 4-5 évesen bevittem a földszinti ablakot kis műanyag motorral, az ablak előtt volt egy rózsa bokor, az fogott meg valamennyire, de az ablak így is betört. 6 éves voltam mikor a tesóm lelökött az ágyról, eltört a kezem és a tesóm lefektetett egy fél Kalmopirinnel. :D Rá két évre megint lelökött az ágyról, vagyis inkább ledobott, akkor betört a fejem, beütöttem az asztal sarkába. De akkor én is eltörtem az orrát egy mesekönyvvel. :D 9 évesen elütöttem biciklivel egy 4 éves kisfiút aki kismotoron ült, komoly bajunk nem lett, csak horzsolások. Először 12 évesen törtem el a bokám, leugrottam a lépcsőn strand papucsban és kibicsaklott a bokám. 2 hét múlva törött lábbal futóversenyt nyertem. Ennek köszönhetően nem jött helyre teljesen a lábam, azóta még 16x volt vele probléma, de ebből csak 3 volt törés a többi repedés meg húzódás. Utoljára 2 éve Karácsonykor volt eltörve a bokán, akkor már olyan súlyos volt, hogy 40 injekciót kellett beadnom magamnak, hogy nehogy trombózist kapjak. 12 éves koromban meg akarták műteni a bokám, de nagyon féltem és elszöktem a kórházból, azóta halogatom, de lassan ideje lenne már tényleg megműttetni, mert sokszor minden előzmény nélkül megfájdul. Remélem az én fiam nem lesz ilyen eleven gyerek mint én voltam. Bár az apja is csinált dolgokat kiskorában. Szilánkosra törte az alkarját, azóta is puklis neki és 1x kiverte a saját fogát egy vasrúddal. Szóval már most félek, hogy mi lesz ha beindul a gyerek is...
2009. okt. 31. 14:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Úgy látszik, nem csak én voltam olyan béna gyerekkoromban. Nekem egy combcsonttörés, egy lábfejtörés, két ujjtörés, egy könyöktörés és egy betört fej agyrázkódással alkotta a listámat. :)
2009. okt. 31. 15:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem betört a fejem mert a kistesóm fejbedobott egy nagy sinkövel:D + ugy rámcsapta egyszer az ajtót h erepedt egy bordám. Egyszer elrepedt a jobb csuklóm,kétszer eltört a kislábujjam
2009. okt. 31. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!