Beoltatod az új influenzavírus ellen a családod és gyermekeid?
Nem olvastam el a cikket,de amit eddig hallottam,inkább ellene beszéltek.
Én nem látom sokkal veszélyesebbnek mint egy sima influenzát.Bármilyen betegségnek lehetnek szövődményei,nem csak ennek.Csak időben észre kell venni,és a megfelelő gyógyszereket szedni,amit felírnak.
Én sem olvastam el a cikket, de ugyanaz a véleményem erről az egész influenzáról, mint az előző válaszolónak. Nem hiszem hogy ekkora felhajtást kell csinálni ezzel kapcsolatban. Akik meghaltak benne azok nem magától az influenzától haltak meg, hanem másfajta betegsége(i) is volt/voltak.
Mivel én egészséges vagyok így nem félek tőle, nyugodtan leteríthet, pár nap és kifekszem. Ennyi.
Nem. Egy egészséges szervezet gyorsan kiheveri.
Elvégre azokról a gyerekekről most nem érkeznek hírek, akik a csepeli stb. suliba jártak, és tökéletesen, pár nap alatt meggyógyultak.
Inkább több gyümölcsöt, levest, mézet, folyadékot stb. fogyasztunk, gyakrabban mosunk kezet, többször szellőztetek, nem megyek beteg ember közelébe, szerencsére kocsival járok, így még a tömegközlekedést is ki tudom kerülni.
Ma felhívtam a gyerekorvosunkat, neki mi a véleménye?
Próbált nagyon diplomatikusan tanácsot adni (szerintem hivatalosan nem mondhatja, hogy NEM AJÁNLJA), viszont abból mindent megértettem, hogy
- ő sem oltatja be magát...
- a védőnő sem oltatja be a saját gyerekeit (vele is beszéltem)...
Ha ennyi tapasztalt ORVOS emel szót a védőoltás ELLEN, azért az nem lehet véletlen!...
Én leginkább attól félek, hogy a védőoltással többet árthatunk, mintha védőoltás nélkül átvészeljük a fertőzést! (Nem szeretném, ha az én gyerekeim lennének a kísérleti nyulak egy kipróbálatlan oltóanyagnál!)
utolsó:
Nem azt írtam,hogy nátha,vagy akármi kis baja van az embernek gyógyszerezze be magát,itt konkrétan az új influenzáról van szó,erről írtam véleményt.Mert ezt a betegséget komolyabban veszem,mint pl a megfázást,bár szerintem csak a média fújja fel az egészet,de azért jobb odafigyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!