Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen időközönként cseréled...

Milyen időközönként cseréled gyermekeid pizsijét és ágyneműjét?

Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 10:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam bodyban alszik (+hálózsák), 2-3 éjszakánként cserélem le neki.

Lepedőt, párnahuzatot kb. 2 hetente cserélem, a rácsvédőt kb. 3 hetente mosom ki.

2011. máj. 4. 10:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

En agynemut minden vasarnap huzok ujat, ugyan ugy mint magunknak. A pizsijet 2 naponta cserelem a halozsakjat szinten hetente az agynemuvel egyut.

15 honapos

2011. máj. 4. 10:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az a helyzet, hogy 1-2 naponta cserélünk pizsit, mert csúszik-mászik benne ébredés után, sőt, még abban is reggelizik, és van hogy foltos lesz. Így nagyon gyakran kell cserélni. Tudom, hogy csak rajtam állna ez, de így szoktunk hozzá, így alakult ki a napirendünk. Inkább a pizsi legyen maszatos, mint a frissen felvett tiszta ruha.
2011. máj. 4. 10:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Pizsamát a nagyobbaknál hetente, négy-öt naponta, attól függ, kakaós lett-e:)

A két évesem pizsamáját naponta, két naponta, mert valamivel mindig sikerül összekennie.

Az ágyneműket én kettő hetente cserélem le.

2011. máj. 4. 11:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A pizsamát hetente, az ágyneműt kéthetente.
2011. máj. 4. 11:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A pizsijét 3 naponta, az ágyneműt hetente. Éjszaka mindig megizzad, akár milyen lengén öltöztetem.
2011. máj. 4. 12:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Pizsamát pár naponta cserélem,az ágyneműt kb 2-3 hetente,mint ahogy magunknak.

Az ágyba tisztán fekszik be,és nem szokott benne játszani,úgyhogy nem érzem szükségesnek hamarabb cserélni.

2011. máj. 4. 12:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Pizsamát és ágyneműt is hetente, ha valamiért hamarabb koszos lesz (pl. "véletlenül" ráborul a kakaó :)), akkor nyilván nem várom meg a vasárnapot. De általában kibírják az egy hetet.
2011. máj. 4. 12:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Pizsit 2-3-4 naponta, ágyneműt minden vasárnap. Kapom is anyósomtól, hogy jaj de tiszták vagyunk, ez ám a pazarlás... :-)
2011. máj. 4. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!