Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egyetértesz azzal hogy a...

Egyetértesz azzal hogy a gyermekeid/gyermeked születésnapja egyben a tied is?

Figyelt kérdés

legalábbis én így érzem,ne nézzetek érzelgősnek és hülyének,de kislányom közelgő 2 éves szülinapja kihozza belőlem ezeket az érzéseket,bízom benne hogy nem vagyok egyedül,pl tegnap este már majdnem azon is elbőgtem magam,hogy amikor szedtem be a ruhákat a madarak hangja meg egyáltalán a jó idő feelingje a kórházban töltött napokat és ezzel a lányom születését juttatta eszembe

és akkor fogant meg bennem a gondolat hogy tulajdonképp az a nap az én születésem(ANYÁVÁ SZÜLETÉSEM)napja is

2011. márc. 12. 13:57
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Nekem is két éves, de bevallom, eddig ez még nem jutott eszembe :) Lehet, hogy azért sem, mert ő decemberi, én meg júliusi :)
2011. márc. 12. 14:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is így érzem, nem vagy egyedül :) Hamarosan elérkezik a kislányom 1. szülinapja, nagyon készülök rá. Úgy tervezem, meg annyira várom, hogy el sem tudom mondani. És most ez igazából "rólam szól", hiszen Ő még túl sok mindent nem fog föl belőle, de én díszítek, sütök, szervezkedek :) Csodálatos ünnep, a mi ünnepünk, de valahol az enyémnek is érzem :)
2011. márc. 12. 14:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Örülök,hogy nem vagyok ezzel egyedül... :):)
2011. márc. 12. 14:06
 4/8 A kérdező kommentje:
én is örülök,tudom bolondság,de minden nap ezzel foglalatoskodok mi legyen a nagy napon az ebéd és mit kapjon és meghívókat díszeket gyártok a zsúrra meg a torta stb stb...az hogy nekem is lesz szülinapom már eszembe sem jut(mellesleg még távoli hiszen júliusban van)de ez a nap mindjárt itt lesz és feltódulnak bennem az emlékek az élmények.nem is szokványos születés volt így sok az emlék,ha lehet még több(koraszülés,császár,2 hét kórházban,és ott jött ki a tavasz míg bent voltunk télbe mentünk tavaszba jöttünk...)
2011. márc. 12. 14:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül!Nekem ráadásul majdnem egy napon is van a szülinapom a kisfiaméval.Az enyém 28-án az övé 30-án.
2011. márc. 12. 14:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek veled. Szerintem csodás dolog, hogy így gondoljuk. Biztosan te is nagyon-nagyon szereted a kislányodat, akárcsak én az enyémet. Képzeld, ő most volt két és fél éves, s ha kinevetsz, ha nem, akkor is leírom, hogy mi a féléves fordulókat is megünnepeljük picit. Persze csak mi hárman. Elmentünk a könyvesboltba, jót börzéztünk, és vettünk matricás öltöztetős könyvet. Felemlegettük a két és fél évvel ezelőtti eseményeket. Kislányom pedig mindezt hallva, kért mamijától egy katicatortát. Mami meg is sütötte.../nagymami/

Üdv és további boldog érzéseket kívánok neked is!

Éljenek az anyukák!!

2011. márc. 12. 14:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak azt akartam megjegyezni, hogy húhhh azért mázlista vagy, hogy ti a télben mentetek be a kórházba, és tavasz volt, mire kijöttetek :) Nálunk pont fordítva. Október végén született a fiam. Amikor bementem szülni, még ujjatlan felső volt rajtam, szép idő volt, haza már téli kabátban mentem, pedig csak két éjszakát töltöttünk ott.
2011. márc. 12. 17:53
 8/8 A kérdező kommentje:

Mázlista vagyok?na ebből a megközelítésből még nem néztem:-)én mostmár a tavaszt is imádom eddig csak a nyarat...

És igen ÉLJENEK AZ ANYUKÁK!JA ÉS PERSZE AZ APUKÁK IS!!!!nem kedves 2 és fél éves nem vagy bolond nálunk a hónapfordulókat is megemlegetjük...persze csak beszéd szintjén,de azért mikor este van és már minden csendes és lábújjhegyen megnéztem a lányomat alig várom hogy újra reggel legyen és este az egyedüli gondolataimba mindig előhívom azt a napot!nagyon jó olvasni a válaszaitokat!

2011. márc. 12. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!