Beoltatod az új influenzavírus ellen a családod és gyermekeid?
Majd fogod te is támogatni,ha netalántán beüt a ménykű a családodba...ott fogsz te is sort állni az oltásért!!
Nagy okosok vagytok,mit ne mondjak...csak tessék okoskodni...de majd ha a gyereked az intenzíven fekszik,akkoris legyen ilyen nagy a szád!
Utolsó hozzászólónak:
Köszönöm a válaszod.Örülök neki,hogy legalább a te gyerekeid erős immunrendszerűek...Minden jót nektek!!
Ne legyél ideges.Én is idegs vagyok.Igen-vagy nem.
Nem tudom melyikell ártok neki többet.(7).
De azt hiszem én beoltatom mert inkább az oltástol legyen egy picit lázas mint hogy a járvány után valami szövödménybe meghaljon.
Szerintem az oltástol még nem haltak meg,de a járványtol már igen.
Az egész családom be van oltva másfél hete. Semmi bajunk.
Nekünk javasolta az orvos, sőt azóta több doki is, olyanok is akik korábban oltásellenesek voltak javasolják .
Ezen a fórumon egyébként nyüzsögnek az oltásellenesek, 100%-ra felpontozzák magukat az egekig és olyan magabiztosan állítják azt amiről egy petáknyit sincsenek meggyőződve, hogy öröm nézni.
Még mindíg azokat a téves információkat fújják, amiket már rendre megcáfoltak és még mindig az oltásellenes dokik tájékoztatása mögül kandikálnak kifelé, hogy holt tart a járvány.
Ezeknek az embereknek a 90%-a a járvány beütésével egyidejűleg néz majd ki a fejéből, mint a vett malac, hogy mit is rontott el.
Az utolsó két hozzászólónak köszönöm a válaszát...örülök neki,hogy ti már túl vagytok rajta!Mi is lassan eljutunk odáig,hogy megszúrjanak minket!!
Minden jót nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!