Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék megváltozni? Ez...

Hogyan tudnék megváltozni? Ez valamilyen szinten lehet lelkibetegség?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és már nagyon sok megpróbáltatással,problémákkal kellett szembesülnöm. Hogy mikbe abba nem szeretnék bele menni, mert rettenetesen hosszú. Na szóval ezek miatt teljesen kikészültem lelkileg. A külvilágnak mindig azt mutatom,hogy teljesen boldog vagyok,amit mindenki el is hisz.De mikor a családtagjaim valami bántót mondanak,elég egy pici kis szó és én kiborulok(azaz az eset után a szobámba megyek és sírok,amiről ők nem tudnak). Előttük nem mutatom ezt,és szinte nincs olyan ember akinek őszintén eltudnám mondani,hogy az ilyen dolgok fájnak.Mások előtt csendben szenvedő vagyok,de ők ilyenkor is csak a boldog embert látják rajtam,mert azt mutatom. Egyedül pedig zokogok.Amikor nincs a közelemben senki,mindig valami miatt sírok. Mivel apukámmal élek (akinek felesége is van) volt amikor elmondtam nekik,hogy rosszul esik,de ők viccet csináltak belőle,és azóta fel sem említem. Hogyan tudnék erősebb lenni? Hogyan tudnám visszafojtani a sírást? Lécci segítsetek!!!
2009. aug. 10. 17:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a bátorítást,nem is tudod mennyire segítettél :) Mindenféleképpen megpróbálok túl lenni rajtuk! Még egyszer köszönöm,nagyon hálás vagyok!!!
2009. aug. 12. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!