Ha kiveszik a manduladat mi fog megvaltozni? Esetleg a hangom vagy mik?
Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 23:00
1/6 anonim válasza:
Az én unokahúgomnak javult a hallása miután kivették a manduláját.
2/6 anonim válasza:
Az én hangom egyáltalán nem változott meg,pedig az orr- és garatmanduláimat is kivették.Viszont azóta szinte sosem vagyok beteg,és nincs mandulagyulladásom:)
3/6 anonim válasza:
Nekem a múlt héten vették ki a mandulámat és a szobatársamnak egy kicsit megváltozott a hangja. De előnyére, mert korábban valahogy orrhangon beszélt, és utána szép tiszta lett a hangja.
Nekem ahogy kivették az orrmandulámat (ami elég nagyra nőtt vissza) csökkent a fülzúgásom és a szédülésem, jobb a közérzetem, elmúlt a nyomottságérzetem. Ja és a legjobb, hogy csak 2 napig fájt a műtét után, de még csak olyan vészes sem volt, mint egy átlagos torokgyulladás. :) Örülök, hogy túl vagyok rajta, pedig nagyon féltem tőle.
4/6 A kérdező kommentje:
koszi az eddigieket, torok mandularol van szo.
Nem leszek utanna gyengebb v vmi , foocizhatok majd versenyszeruen?
2010. jún. 16. 23:25
5/6 anonim válasza:
Egy kis ideig nem szabad majd erőltetned a hangodat(kiabálni,hangosan beszélni),de természetesen később ugyanúgy focizhatsz vagy sportolhatsz bármit:)Észre sem fogod venni,hogy nincs mandulád!
6/6 A kérdező kommentje:
a hangom megvaltozik , es mennyi ido mulva sportolhatok?
2010. jún. 17. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!