Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék megváltozni?

Hogyan tudnék megváltozni?

Figyelt kérdés

16/F

Az utóbbi időkben nagyon szétszórt lettem. Figyelmetlen vagyok, nem emlékszem, hol hagytam a cuccaim. Stb. Tanulás is sokkal rosszabbúl megy. Hiába szánok rá időt. Előveszem a tanulnivalókat, de nem tudok oda figyelni rá. Nem tudok koncentrálni. Dolgozatoknál pedig hiába tudok mindent, valami kis hibát akkor is vétek. Nagyon figyelmetlen lettem. Muszáj megváltoznom, mert nem szeretnék rossz tanuló lenni. Mit tanácsoltok, mit csináljak?

2009. dec. 22. 21:59
 1/1 anonim ***** válasza:

az mindenképpen előrelépés, hogy észreveszed a hibáidat és tenni szeretnél ellene!

a figyelmetlenséggel nem sok mindent lehet tenni. gondolkodj el rajta hogy mi is az ami elvonja a figyelmedet. amíg ezt nem tudod addig nem tudsz normálisan koncentrálni a tanulásra sem. ha már tudod mi vonja el a figyelmedet, akkor gondolkodj el rajta hogy miért is vonja el? és onnantól nyert ügyed van.

2009. dec. 22. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!