Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez mikor fog megváltozni?...

Ez mikor fog megváltozni? Egyáltalán lesz még jobb?

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy teljesen egyedül vagyok a babámmal, és olyan érzésem van mintha csak kötelességből látnám el őt. A párom vagy dolgozik, vagy lelép autót szerelni, horgászni, stb stb.... Én meg itthon, egyedül. Mint valami cseléd. Ahelyett hogy boldog lennék, teljesen magamba vagyok fordulva, magányos vagyok. Persze a párom szerint dilis vagyok és orvoshoz kéne mennem.......
2011. aug. 20. 23:27
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a gyerek? Eleinte szerintem mindannyian így vagyunk ezzel. Pedig nekem még segítségem is volt. :)

Mostmár 2,5 éves, kinyílt a világ előttünk, folyékonyan beszél, jól lehet vele társalogni, el lehet menni vele egy csomó helyre, ma este pld. kocogni volt velem :)

2011. aug. 20. 23:36
 2/31 A kérdező kommentje:
7 hónapos. Semmi kedvem sehova menni, állandóan szomorú vagyok. Nem tudom meddig fogom még bírni. :(
2011. aug. 20. 23:43
 3/31 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy nem ikrek:-) Nekem ikreim vannak, 9 hónaposak, és anyu iszonyú sokat segít, de néha még így is depis állapotba kerülök.

Én, aki világ életemben dolgozni szerettem a munkahelyemen, egy stréber voltam, most itt ülök a négyfal közt...

Egy gyerekkel jobban el lehet kószálni a városba, használd ki, ne gubózz be!

Amúgy teljesen normális, amit érzel, én úgy gondolom, ha nagyobbak lesznek a gyerekeim, minden ilyen érzésem elmeúlik. (úgy értem, mennénk ideoda, játszótér, meg hasonlók)

2011. aug. 20. 23:45
 4/31 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Bírd ki, már nem olyan sok van hátra, és járni fog :) Amúgy meg akkor is, ha nincs jó kedved, szépen öltözzetek fel egyik nap, és menjetek ki sétálni. Egy jó nagyot! Meglátod, már az ebéd is jobban fog esni! :)
2011. aug. 20. 23:48
 5/31 anonim ***** válasza:

23:45 vagyok

TÉnyleg pici még a baba.

A párodat kérd meg, hogy vigyen el benneteket kicsit bóklászni, nem tudom, hol laksz, de Bp-en belül Margit sziget és hasonlókra gondolok. Hogy egy kicsit kimozdulj.

Mondd meg neki, hogy neked is szükséged van a kikapcsolódásra.

Ha szeret, megérti és tesz is valamit!

Én csináltam olyat, hogy itt hagytam a párom a két picivel, és átmentem anyuhoz aludni. Ne félj, megtanulta a drága, hogy a gyereknevelés (pláne pici baba) nem egy leányálom.

2011. aug. 20. 23:49
 6/31 anonim ***** válasza:
Pedig menni kell!!! Segítsen a párod összekészülni, tápszer, pelus, stb. és menjetek! Be mindent az autóba és indulás! Auótban, babakocsiban is tud aludni az a baba és enni-inni is. Kell neked is a környezetváltozás és legalább együtt lennétek!
2011. aug. 20. 23:52
 7/31 A kérdező kommentje:
Nálam ez elég összetett dolog.. próbáltam elmenni ide-oda, de mindig az lett a vége hogy bőgve jöttem haza. Én, aki 58-60kg voltam, most 86kg vagyok és ha megfeszülök sem tudok fogyni. Látom az utcán az anyukákat, akik teljesen újszülött babákkal mászkálnak csont soványan, és egy hétig depis vagyok tőle. Most járok az orvosokhoz hogy mitől nem fogyok, remélem hamar megtalálják az okát.
2011. aug. 20. 23:52
 8/31 A kérdező kommentje:
A párom meg egyáltalán nem ért meg, folyton én vagyok a hülye. Meg mindent rosszul csinálok, de ő meg semmit nem csinál... Egyébként külföldön élünk, lehet hogy az is baj, senkire nem tudok számítani.
2011. aug. 20. 23:57
 9/31 anonim ***** válasza:

Még mindig a 23:45 vagyok

Én 73 kilóról indultam és múlt hétfőn reggel voltam 88,8 kiló. Múlt hétfő óta fogyózom, és már lement 2,5 kiló.

Te elkezdtél már valami fogyókúrát?

Ha világ életedben sovány voltál, most sincs baj, csak kitartás kellene.

2011. aug. 20. 23:59
 10/31 anonim ***** válasza:

Hát ha nincs a párodon kívül más, akire támaszkodhatsz, akkor az tényleg elég gáz.

A párodnak kellene változnia és megérteni téged, mert így ennek nem lesz jó vége.

Én előre vetítek egy

- válást

- vagy beleőrülsz a magányba, hiába van ott a baba...

2011. aug. 21. 00:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!