Ez mikor fog megváltozni? Egyáltalán lesz még jobb?
Mennyi idős a gyerek? Eleinte szerintem mindannyian így vagyunk ezzel. Pedig nekem még segítségem is volt. :)
Mostmár 2,5 éves, kinyílt a világ előttünk, folyékonyan beszél, jól lehet vele társalogni, el lehet menni vele egy csomó helyre, ma este pld. kocogni volt velem :)
Örülj neki, hogy nem ikrek:-) Nekem ikreim vannak, 9 hónaposak, és anyu iszonyú sokat segít, de néha még így is depis állapotba kerülök.
Én, aki világ életemben dolgozni szerettem a munkahelyemen, egy stréber voltam, most itt ülök a négyfal közt...
Egy gyerekkel jobban el lehet kószálni a városba, használd ki, ne gubózz be!
Amúgy teljesen normális, amit érzel, én úgy gondolom, ha nagyobbak lesznek a gyerekeim, minden ilyen érzésem elmeúlik. (úgy értem, mennénk ideoda, játszótér, meg hasonlók)
23:45 vagyok
TÉnyleg pici még a baba.
A párodat kérd meg, hogy vigyen el benneteket kicsit bóklászni, nem tudom, hol laksz, de Bp-en belül Margit sziget és hasonlókra gondolok. Hogy egy kicsit kimozdulj.
Mondd meg neki, hogy neked is szükséged van a kikapcsolódásra.
Ha szeret, megérti és tesz is valamit!
Én csináltam olyat, hogy itt hagytam a párom a két picivel, és átmentem anyuhoz aludni. Ne félj, megtanulta a drága, hogy a gyereknevelés (pláne pici baba) nem egy leányálom.
Még mindig a 23:45 vagyok
Én 73 kilóról indultam és múlt hétfőn reggel voltam 88,8 kiló. Múlt hétfő óta fogyózom, és már lement 2,5 kiló.
Te elkezdtél már valami fogyókúrát?
Ha világ életedben sovány voltál, most sincs baj, csak kitartás kellene.
Hát ha nincs a párodon kívül más, akire támaszkodhatsz, akkor az tényleg elég gáz.
A párodnak kellene változnia és megérteni téged, mert így ennek nem lesz jó vége.
Én előre vetítek egy
- válást
- vagy beleőrülsz a magányba, hiába van ott a baba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!