Ez mikor fog megváltozni? Egyáltalán lesz még jobb?
Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy teljesen egyedül vagyok a babámmal, és olyan érzésem van mintha csak kötelességből látnám el őt. A párom vagy dolgozik, vagy lelép autót szerelni, horgászni, stb stb.... Én meg itthon, egyedül. Mint valami cseléd. Ahelyett hogy boldog lennék, teljesen magamba vagyok fordulva, magányos vagyok. Persze a párom szerint dilis vagyok és orvoshoz kéne mennem.......2011. aug. 20. 23:27
31/31 anonim válasza:
Ugyan én ezt nem éreztem, pedig egyedül nevelem 4 hós kora óta a kicsim, de sok mindent lehet velük csinálni. Amíg kicsi sok séta két szopi között 2-3 óra is ami belefér, akár napi kétszer ez még fogyaszt is. Összejárni más anyukával-anyukákkal. Baba-mama torna, babauszás, baba-mama klub. Lassan mehettek játszótérre, vagy ha hideg lesz játszóházba. Most a melegbe strandra (7 hónapossal inkább fogj össze másik anyukával úgy könnyebb). Én még így sem depiztem, hogy egyedül vagyok vele és segítségem sincs, és soha nem voltam egy otthonülő típus. Én nagyon élveztem a hosszú sétákat, sokszor naponta kétszer is, és a házimunka is mindig meg volt csinálva, igaz nekem nem kellett plusz egy főre mosni, főzni ugrálni neki. Mi is ezen mentünk szét, hogy a gyereke a legkevésbé sem érdekelte (azóta sem) Most már játszóterezünk, az meg nagyon mozgalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!