Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez mikor fog megváltozni?...

Ez mikor fog megváltozni? Egyáltalán lesz még jobb?

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy teljesen egyedül vagyok a babámmal, és olyan érzésem van mintha csak kötelességből látnám el őt. A párom vagy dolgozik, vagy lelép autót szerelni, horgászni, stb stb.... Én meg itthon, egyedül. Mint valami cseléd. Ahelyett hogy boldog lennék, teljesen magamba vagyok fordulva, magányos vagyok. Persze a párom szerint dilis vagyok és orvoshoz kéne mennem.......
2011. aug. 20. 23:27
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Még az is lehet hogy én is fogom magam és elmegyek reggel 9től este 6ig. És hazajövök, aztán megkérdezem hogy mi a kaja.. annyira szomorú hogy ilyen dolgokon kell gondolkozni. Én azt hittem hogy egy boldog, szerető családom lesz.
2011. aug. 21. 00:31
 22/31 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve hogy a gyerek tuti hogy érzi hogy valami nem stimmel. Amikor rosszabb napjaim vannak, ő is tiszta zizi. Én meg csak idegesebb. Persze ne értsetek félre, imádom, az életem adnám érte.
2011. aug. 21. 00:40
 23/31 anonim ***** válasza:

Persze hogy érzi a gyerek!!! Észvesztő, milyen szenzoraik vannak! :)

Ha nem is 9-től 6-ig, de hogy én biztos, hogy pár órára otthon hagynám őket kettesen, már holnap, az tuti! :)

2011. aug. 21. 00:52
 24/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is így volt. Azt hitte én csak lógatom a lábam itthon. Aztán elmentem 3 órára és könyörgött a telefonba, hogy jöjjek haza nem bírja! Utána bocsánatot kért és azóta nem szólogat be.

A magány viszont nekem is megvan, ráadásul bp-en belül egy jó szar környéken lakunk jelenleg így kétszer is meggondolom lemegyek-e sétálni kettesben a gyerekkel, pedig nagyon igényli, nem bírja a 4 falat. 7 hónapos ő is.

Olyan szívesen találkoznék bp-i anyukákkal, de valahogy sosem jön össze.

2011. aug. 21. 07:44
 25/31 anonim ***** válasza:
Az én férjem is qrv@ okos, engem küldene dokihoz. Mert ő auzán el tudná látni a gyereket, mert én vagyok rugalmatlan, lassú, stb. ha fél órára kiviszi az egy éves fiúnkat és mikor bejön számonkéri, hogy miért ültem addig a gép előtt mintha én egy munkarobot lennék. Bezzeg ha bekakil a pici, akkor kiabál hogy anya gyere be, mert arra nem képes hogy tisztába tegye. ÁÁÁÁÁÁ sorolhatnám. Tudod miért nem hagytam itt őket kettesben? Nem akarom hogy a gyerek éhezzen meg nyakig pisiben üljön egész nap...
2011. aug. 21. 08:37
 26/31 anonim ***** válasza:

Jaj istenem, én azt hittem, hogy egyedül vagyok ezekkel a problémákkal:-((((

Nálunk is én lóbázom a lábam, az iker gyerekeimet persze nem tudom ellátni ő szerinte, mert tegnap is üvöltöttek már, de ő hagyta üvölteni, amíg én a kajájukkal foglalkoztam és persze ideges voltam, mert üvöltenek és hidegen adtam a kaját. Amit persze nem ettek meg, újabb üvöltés. Erre megkaptam, hogy ő bezzeg ezt meg tudja csinálni, én meg egy nagy nulla vagyok!

Mióta itthon vagyok a babákkal, egyszer nem takarított, mosott, teregetett. A lakás tiszta, a wc-ről enni lehetne, mindig van tiszta ruhája, csak be kell nyúlni a szekrénybe, a gyerekek mindent megkapnak, játékokat, ruhákat, kaját, korukhoz képest jó nagy hájacskájuk van, de én egy nulla vagyok, nem tudok semmit rendesen megcsinálni.

Ő meg tévézik!

Amikor nekem van szabadidőm, akkor elmegyek fürdeni. Ennyi az örömöm...

2011. aug. 21. 09:58
 27/31 A kérdező kommentje:
Hát igen... Örülök ha addig eljutok én is hogy hajat tudjak mosni. Régen mindig szépen meg volt csinálva a hajam, volt rajtam smink, a körmeim is mindig szépek voltak. Most meg úgy érzem magam szó szerint mint egy koszos cseléd, akit napjában 5x le is hánynak... Arról nem is beszélve hogy ki vagyok merülve. Persze ha délután aludni merek amikor a gyerek alszik....
2011. aug. 21. 13:29
 28/31 anonim válasza:
Külföldön hol laksz?
2011. aug. 21. 14:19
 29/31 A kérdező kommentje:
Angliában
2011. aug. 21. 15:16
 30/31 anonim ***** válasza:
Ha csak a párod köt oda, akkor gyere haza, mert nem lesz jó vége. Ne a gyerek bánja ezt a rossz kapcsolatot...
2011. aug. 21. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!