Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez mikor fog megváltozni?...

Ez mikor fog megváltozni? Egyáltalán lesz még jobb?

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy teljesen egyedül vagyok a babámmal, és olyan érzésem van mintha csak kötelességből látnám el őt. A párom vagy dolgozik, vagy lelép autót szerelni, horgászni, stb stb.... Én meg itthon, egyedül. Mint valami cseléd. Ahelyett hogy boldog lennék, teljesen magamba vagyok fordulva, magányos vagyok. Persze a párom szerint dilis vagyok és orvoshoz kéne mennem.......
2011. aug. 20. 23:27
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Tornászom sokat, figyelek hogy mit eszem, (van hogy egész nap nem eszem...), próbáltam mindenféle teát meg diétát de nem megy. Szülés után 91kg voltam, 7 hónap alatt ennyit sikerült leadni. Még mindig a kismama ruháimban járok.
2011. aug. 21. 00:03
 12/31 A kérdező kommentje:
Én is ezt érzem. Pedig tervezett baba volt, mindennél jobban akartuk mind a ketten.
2011. aug. 21. 00:04
 13/31 anonim ***** válasza:

Hú, hát én nem akarom itt a családi szennyesemet kiteregetni, de egy cipőben járunk. A különbség, hogy nekem itt van anyukám, akire támaszkodhatok, ha a páromra nem is, és ez nagyon nagy segítség.

Még mindig azt mondom, hogy próbálj vele beszélni, és ha nem változik, és van lehetőséged, tegyél lépéseket a hazamenetelre.

Itthon várnának? Szüleid?

2011. aug. 21. 00:09
 14/31 anonim ***** válasza:

Én vagyok a menni kell!-es.

Én volt, hogy napi 2-szer is mentem sétálni a kisfiammal. Evett itthon és amikor jött az alvás idő, előtte nem sokkal indultunk. Így több órát is sétáltam naponta, én ettől fogytam, szerintem Te is fogynál. Persze nem totyogtam, viszonylag gyorsan mentünk és a combom soha nem volt még ennyire vékony. A levegő is jót tesz, nézelődni is lehet, kikapcsolodhatsz. Ha kell, ilyenkor boltba megyek, de ilyenkor szoktam kávézni is, elvitelre veszek, vagy dobozosat a boltban. Kitalálok magamnak programokat. De ha alszik a babád álló babakocsiban, akár olvashatsz is egy padon. Annyi mindent lehet csinálni.

De a párod miért hülyéz le? Én is borzasztó magányos vagyok időnként, ilyenekkel szórakoztatom magam, meg telefonon tartom pár ismerőssel a kapcsolatot, ezt is séta közben intézem, mert egyébként nem szereti a kisfiam a telefonálást.

Figyi, egyébként a párodnak sem ártana felvenni az apa szerepet és törődni veled, mint nővel is.

2011. aug. 21. 00:11
 15/31 A kérdező kommentje:
Igen lenne hová mennem, nem is lenne rossz sorunk, csak a kisfiamat sajnálnám hogy a depressziós anyja meg a nem megértő apja miatt csonka családban nő fel. Úgy tudom irigyelni azokat akiknek normális a férjük és nem változik meg a baba születése után. Semmi megértés nincs benne. Hét közben dolgozik, délutánonként, este 10ig, néha túlóra, akkor meg már délelőtt 10kor elmegy. Aztán jön a hétvége, és mint pl ma is, elment horgászni. Az még nem is lenne akkora baj, de basszus reggel 9től este 6ig??? És nem érti mi a bajom....
2011. aug. 21. 00:15
 16/31 anonim ***** válasza:
Hát ez durva azért. Miért nem visz el titeket is horgászni?! Te meg ne moss rá, és ne főzz neki, hátha észreveszi magát.
2011. aug. 21. 00:17
 17/31 A kérdező kommentje:
Azért vagyok hülye mert szerinte én változtam, már nem szeretem, mindig van valami bajom. Azt persze nem veszi észre hogy mást nem csinálok csak mosok, főzök, takarítok meg a gyerekkel foglalkozom.
2011. aug. 21. 00:20
 18/31 A kérdező kommentje:
Lehet hogy azt kéne... Azért örülök hogy ti is látjátok hogy nem csak az én hibám... Már kezdtem elhinni hogy tényleg én vagyok a hülye és bele kell nyugodni hogy ilyen lesz az életem...
2011. aug. 21. 00:22
 19/31 A kérdező kommentje:
Egyik nap is elgurult a gyógyszerem. Főztem meg mosogattam, a gyerek meg a sírt. Párom a laptopon nézeget valamit, erre mondom neki hogy foglalkozzon már egy kicsit vele. Válasz: hadd csináljam már egyszer én is azt amit szeretnék... Anyád mondtam magamban, én már 7 hónapja nem tudom azt csinálni amit szeretnék...
2011. aug. 21. 00:26
 20/31 anonim ***** válasza:
Figyelj. Van egy ötletem. Már sokaktól olvastam itt a GYK-n is.. :) Apuka megleckéztetésére!! Egyik hétköznap reggel öltözz fel (csak te!!) és menj el valahova (vásárolni, vagy anyukádhoz, tök mindegy) és hagyd otthon őket a gyerekkel!! (ha szopik még a baba, hagyj otthon lefejt tejet). Ne félj, megtudja milyen az!!! A férjem egyszer maradt itthon a lányunkkal 4 hónapos korában egy órát, azóta is emlegeti, és mondja, hogy többet nem szeretne!!! :) (pedig már 2,5 éves) :))
2011. aug. 21. 00:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!