Szülés után mennyire fog megváltozni a mell? Nagyon fog lógni a most 65F-es mellem?
Genetikán is múlik.A nagy mell,főleg,ha sokat nő,mint nekem,valószínűleg lógni fog.A kicsi ilyen szempontból is jobb,nem ereszkedik meg annyira.
Mindez persze általában van így,semmi sem szentírás.
Lehet, hogy semennyire, lehet, hogy lógni fog. Tényleg sok múlik a genetikán is. Jó melltartóval sokat segíthetsz. Nekem a kezdeti duzzadás után már nem nőtt nagyot, de nőtt, pedig E-F kosarakat hordok így is. És még nem szoptatok!
Jó és kényelmes melltartót lesz macera találni, főleg, mert a hátkerületed nem túl nagy, de maga a cicid igen.
65-ös méretet kb. 10 éves kislányoknak gyártanak, amiből max. AA kosár létezik, F kizárt...
Amúgy meg egy F méretű mell gyerek nélkül is lóg, ugyanis arra is hat a gravitáció... Persze, ha szilikon, az más.
Úgyhogy szerintem kamu a kérdés, már bocsi...
Lehet, hogy csak elgépelte, és 95-öt akart írni... (a 6-os a 9-es alatt van, hacsak nem laptopja van)
Más lehetőséget nem tudok elképzelni, mert a 65F kicsit irreálisnak tűnik nekem is.... Én is 70-est hallottam eddig legkisebbet, de még ehhez sem hallottam E-F méretű cickót!
Ha mégis 65F a méreted, akkor légyszi tegyél már fel egy bikinis képet magadról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!