Szerintetek gáz ha 18 évesen minden nap beszívok?
Kedves szipus
amikor ennyire szarul, és szellemtelenül írsz, akkor nincsen éppen hígítód? Írjál levelet, címmel, és küldök neked. Amúgy szobafestő és mázoló vagyok, és én is szeretem a jó aromás hígítókat. Hadd kérdjem meg: dugni azért tudsz ettől a sok szartól, vagy még nem próbáltad? No, majd akkor fogsz meglepődni. Már ha egy nőnemű szóba áll veled.
KIedves kérdező!
Te tényleg marihuánát szívsz, mint a nagyok? Ettől már nagyot nőttél a szememben. Én azt hittem, ilyen kis hülye köcsögök, csak az árokparton található gazt nyomják fel. Szal a marihuana mindössze egy ezres? Ez olcsóbb, mint az én kér doboz cigim, és 3 liter borom. Pedig a legszarabb cigit szívom, és kannás bort iszok. De hát egy bányász fizujából többre nem futja. De jó neked, hogy így fel vagy törve.
"észrevettem magamon szorongási tüneteket buszon munkahelyen. Ehhez hozzájön a személyisg zavar, nehéz ismerkedés emberekkel és nem igazán tduok mirölbeszélgetni velük. és üldöési mánia is van. Mit lehet tenni?
25/F 1évig drogoztam de ezek miatt tettem le 8honapja."
Drogos barát: ez a sorsod neked is. Jó esetben van még 7 éved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!