Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha 18 évesen...

Szerintetek gáz ha 18 évesen minden nap beszívok?

Figyelt kérdés
úgy értem ez nem hátráltat engem,úgyanúgy tanulok,az edzés is jobban megy(nem beszívva,de volt olyan hogy előtte nap nem szívtam és nem ment annyira)meg leszoktam a sima cigiről is tehát az se cseszi szét a trokom,jó lehet ez igen de nem jobban mint amikor egy láncdohányos elszív napi 1-2dobozt:D szerintetek akkor van ezzel baj?
2011. szept. 21. 20:32
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 A kérdező kommentje:
na hagyjál a négy csőcsüdel vagy mi te szerencsétlen jelentéktelen fa.szop.o nem foglaslkozik ilyen habi emberekkel,takarodj innen.utolsó előőti kőszőnőm az értelmes választ:):)
2011. okt. 2. 00:27
 62/68 anonim ***** válasza:

Kedves szipus

amikor ennyire szarul, és szellemtelenül írsz, akkor nincsen éppen hígítód? Írjál levelet, címmel, és küldök neked. Amúgy szobafestő és mázoló vagyok, és én is szeretem a jó aromás hígítókat. Hadd kérdjem meg: dugni azért tudsz ettől a sok szartól, vagy még nem próbáltad? No, majd akkor fogsz meglepődni. Már ha egy nőnemű szóba áll veled.

2011. okt. 2. 12:15
 63/68 anonim ***** válasza:
Ezzel a tetűvel nem állnak szóba a nők, de amúgy ő maga mondta pár hozzászólással előbb, hogy egy kis köcsög.
2011. okt. 2. 13:13
 64/68 A kérdező kommentje:
te figyeljél már te miért erőlkődsz itt?milyen higitó?mér nyomod folyton ezt a hülyeséget?kit érdekel nagyon gizda vagy,egy fogyatékos, higító higító higító higító. nyomod itt a fa.szságaid:DDA MARIHUÁNA AZ HIGÍTÓ SZERINTED?:D VOLT RÁ PÉLDA A TÖRTÉNELEMBEN HOGY MARIHUÁNÁTOL VALAKINEK NEM ÁLLT FEL A FA:SZA?:D
2011. okt. 2. 13:29
 65/68 anonim ***** válasza:

KIedves kérdező!

Te tényleg marihuánát szívsz, mint a nagyok? Ettől már nagyot nőttél a szememben. Én azt hittem, ilyen kis hülye köcsögök, csak az árokparton található gazt nyomják fel. Szal a marihuana mindössze egy ezres? Ez olcsóbb, mint az én kér doboz cigim, és 3 liter borom. Pedig a legszarabb cigit szívom, és kannás bort iszok. De hát egy bányász fizujából többre nem futja. De jó neked, hogy így fel vagy törve.

2011. okt. 2. 20:41
 66/68 A kérdező kommentje:
hát nekem egy ezres:Dés egészségesebb mint az alkohol;)nameg jobb
2011. okt. 3. 20:16
 67/68 anonim ***** válasza:
Ládde, a kannás bor hülyít. De ki megy le anélkül az uránbányába? Hazamék, és világítok. Legalább a villanyon spórolunk. Szerinted ártalmas lehet ez a sugárzás? Vagy a bor semlegesíti? Vagy a kanna.. Már elértem a 36 évet, de eléggé ki vagyok.
2011. okt. 3. 22:39
 68/68 anonim ***** válasza:

"észrevettem magamon szorongási tüneteket buszon munkahelyen. Ehhez hozzájön a személyisg zavar, nehéz ismerkedés emberekkel és nem igazán tduok mirölbeszélgetni velük. és üldöési mánia is van. Mit lehet tenni?

25/F 1évig drogoztam de ezek miatt tettem le 8honapja."

Drogos barát: ez a sorsod neked is. Jó esetben van még 7 éved.

2011. okt. 4. 22:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!