Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha 18 évesen...

Szerintetek gáz ha 18 évesen minden nap beszívok?

Figyelt kérdés
úgy értem ez nem hátráltat engem,úgyanúgy tanulok,az edzés is jobban megy(nem beszívva,de volt olyan hogy előtte nap nem szívtam és nem ment annyira)meg leszoktam a sima cigiről is tehát az se cseszi szét a trokom,jó lehet ez igen de nem jobban mint amikor egy láncdohányos elszív napi 1-2dobozt:D szerintetek akkor van ezzel baj?
2011. szept. 21. 20:32
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 A kérdező kommentje:
Kedves agyhalott gyerek! kérdeztem hogy hol van helyileg meg hogy mennyi idő kocsival azóta sem kaptam választ,de üzenem a parasztjaidnak hogy nyomják a fekvőket mer vasvilla nem ér sokat azellen amivel lemegyunk!;) Mond a nevedet,korodat
2011. szept. 29. 23:01
 52/68 A kérdező kommentje:
sőt leírtam énis hogy nekem milenne jó,olvass visza te hányinger
2011. szept. 29. 23:03
 53/68 A kérdező kommentje:
te nagyon nagy játékos akarsz lenni de nem érdemled emg hogy az legyél
2011. szept. 29. 23:06
 54/68 anonim ***** válasza:
Hallgass szolgám, mert megjárod! Buta jobbágy! Reggel van, indulhatsz a bányába! A földeken már nem veszem a hasznodat.
2011. szept. 30. 06:49
 55/68 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező:

A nevem Kolompár Roderik. ( Rodi) 1980. március 1.

Győrujbarát. Kossuth u 31.

Öten vagyunk tesók. + Sógorok, komák. Mind várni fogunk, a 4tsötsösbe.

2011. szept. 30. 08:57
 56/68 anonim ***** válasza:
Jut eszembe: cca 1 óra Pestről Győr irányába. ( M1) Ha kitaláltok.
2011. szept. 30. 08:58
 57/68 A kérdező kommentje:
cigáááány vagy te is tesááám?:DDD amúgy szerinted kajak ennyit fogok utazni csak hogy kimenjek és szétrúgújnk pár segget?
2011. okt. 1. 10:19
 58/68 A kérdező kommentje:
teee kamu ge.ci a kur.va any.adal szórakozzál te madáárrr.miez a szar tsösötös vagy ez mi a kurv.a élet ember?
2011. okt. 1. 10:23
 59/68 anonim ***** válasza:

Amszterdamba nincs pénzed kimenni minden héten... Ott szívni élvezet, de van aki SOHA NEM FOGJA MEGTAPASZTALNI AZT A FEELINGET... Tudom sajnálni. :)

Kedves kérdező, szerintem ne b.aszd szét magad. Ha minden nap betépsz megszokja a szervezeted és semmi élvezet nem lesz a dologba, csak hogy "kell még cucc, bármi áron, kell!" és az nem túl jó dolog. Ha úgy érzed, szívjatok jó minőségű kendert a haverokkal és ennyi. Ne tedd tönkre az egész életedet.

2011. okt. 1. 23:17
 60/68 anonim ***** válasza:
100%
Te kis szipus. Farokfelvágva menekültetek volna a 4tsötsüböl( 4 csöcsű), " Bécs felé, mint Jelasics a gyáva...", ahogy a nagy Radnóti írta vala.
2011. okt. 1. 23:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!