Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha 18 évesen...

Szerintetek gáz ha 18 évesen minden nap beszívok?

Figyelt kérdés
úgy értem ez nem hátráltat engem,úgyanúgy tanulok,az edzés is jobban megy(nem beszívva,de volt olyan hogy előtte nap nem szívtam és nem ment annyira)meg leszoktam a sima cigiről is tehát az se cseszi szét a trokom,jó lehet ez igen de nem jobban mint amikor egy láncdohányos elszív napi 1-2dobozt:D szerintetek akkor van ezzel baj?
2011. szept. 21. 20:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem baj. Igyál is, meg cigizz is. Azt annyi.
2011. szept. 21. 21:22
 12/68 A kérdező kommentje:
Aki savazz az haljon meg üljetek a hátatokra
2011. szept. 22. 15:23
 13/68 A kérdező kommentje:
hát nekem nem cseszte szét az agyam pedig nem 1-2hónapja csinálom ugyanúgy tanulok tőle rendszeresen edzek,néha van olyan érzésem amit valaki leírt hogy úgy érzem semmi vagyok nélküle de kit érdekel ha van akkor meg császár:DDutolsónak meg azt mondom h iszik a faszom:Dnéha próbálkozok de nem olyan jó sokkal jobban szétbaszsza mindenem,meg a másnaposság fúj:D
2011. szept. 22. 15:25
 14/68 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én nagyon járatlan vagyok ebbe a kérdésbe, de hadd kérdjem meg, mennybe van neked ez a szenvedélyed, és miből fedezed? Már lopsz, vagy ott még nem tartasz? Épp a minap írta egy lány, hogy a 17 éves öccse már keményen lop. Tökreteszi a családot, pedig anyukájuk egyedül neveli őket. Az ilyesmiről mit tartasz?

2011. szept. 23. 19:44
 15/68 A kérdező kommentje:
ez nem sok pénz,napi 1000ft.
2011. szept. 24. 15:42
 16/68 anonim ***** válasza:
Kérdező! Írj nekem e-mailt légyszí, kérdezni szeretnék :)
2011. szept. 24. 18:44
 17/68 A kérdező kommentje:
kérdezz itt
2011. szept. 25. 10:40
 18/68 anonim ***** válasza:
Én bizony sokallom a napi 1000.- et is. Mármint csak erre. Hadd kérdem meg, ha tanuló vagy, akkor ki ad neked ennyit, erre?
2011. szept. 25. 14:42
 19/68 anonim ***** válasza:
Szerinted ki ad neki ennyit erre? Hát anyuci meg apuci. Amennyi esze van a kommentjeiből ítélve, nem csodálkoznék ha egy elkényeztetett kis köcsög lenne. De a lényeg, hogy büszke is rá, ezaz fiam, reméljük a természet gyorsan megszabadul a magadfajta selejttől. Ha igazán cool arc akarsz lenni, lődd be magad párszor inkább, ha van igazság, kinyúlsz tőle első alkalommal. Pheeejj de utálom a drogosokat... -.-
2011. szept. 25. 16:41
 20/68 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs vele baj. Aki meg szenvedni fog miattad, megérdemli, mert az első jelre nem vágott pofán.
2011. szept. 25. 19:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!