Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha 18 évesen...

Szerintetek gáz ha 18 évesen minden nap beszívok?

Figyelt kérdés
úgy értem ez nem hátráltat engem,úgyanúgy tanulok,az edzés is jobban megy(nem beszívva,de volt olyan hogy előtte nap nem szívtam és nem ment annyira)meg leszoktam a sima cigiről is tehát az se cseszi szét a trokom,jó lehet ez igen de nem jobban mint amikor egy láncdohányos elszív napi 1-2dobozt:D szerintetek akkor van ezzel baj?
2011. szept. 21. 20:32
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
Igen. És azzal is baj van, hogy indokolni kéne miért.
2011. szept. 21. 20:34
 2/68 A kérdező kommentje:
hát igen,de te tudsz egy okot is ellene?JOBB leszek tőle.D
2011. szept. 21. 20:35
 3/68 anonim ***** válasza:
72%
Nem, nincs kisfiam. Szívjad csak tovább. Így választódik ki a természet, valamilyen úton módon megszabadul a selejtes egyedektől. Tőled úgy hogy kevés aggyal áldott meg.
2011. szept. 21. 20:40
 4/68 anonim ***** válasza:

Nekem javult a teljesítményem (tanulás), viszont romlott a rövidtávú memóriám.

Bár én csak 2 hetente szívok.. Kell a lazulás, és ez ellazít 100%-osan :)

(Egyik barátom naponta 1-4 jointot szívott el.. 1 év alatt teljesen elbutult, képtelen tanulni, még mindig 9.-es...)

5/68 anonim ***** válasza:
Nem, nincs kisfiam. Szívjad csak tovább. Így választódik ki a természet, valamilyen úton módon megszabadul a selejtes egyedektől. Tőled úgy hogy kevés aggyal áldott meg.
 6/68 anonim ***** válasza:
aha, "jobb" leszel a következő max.3-4évben. Aztán majd szarabb. Sokkal szarabb
 7/68 anonim ***** válasza:

Jobb leszel tőle egy darabig, ez igaz. Aztán egy idő után azt veszed észre, hogy nélküle semmi vagy. Aztán nem lesz elég, és akkor jönnek a keményebb cuccok.

Ha továbbra is folytatod, akkor majd 10-15 év múlva gondolj arra a sok "szemét emberre", aki próbált téged időben figyelmeztetni.

2011. szept. 21. 20:42
 8/68 anonim ***** válasza:
Én is azt tenném a helyedbe, de ha megszokott akkor semmi izgalom nincs benne... Inkább évente kimegyünk Amszterdamba legálisan szívni, itthon meg alkalom adtán és ennyi. Azért ne b*szd szét magad, szerintem.
2011. szept. 21. 20:48
 9/68 anonim ***** válasza:

Te ezt tényleg komolyan kérdezted??

Akkor ezek szerint már kezd zsugorodni az agyad,ha ezt nem vagy képes felfogni,hogy sokkal többet árt mint használ..

De ahogy mondják

"Aki hülye az haljon is meg"

Nem hiszem hogy 15 év múlva gond lenne neked az,hogy képtelen leszel gondolkodni,vagy bármit csinálni..(nem fogod megélni)

2011. szept. 21. 20:48
 10/68 anonim ***** válasza:
Nem értem! Ha kimegyek Amszterstadtba legálisan szívni, az nem árt?
2011. szept. 21. 21:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!