Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha 18 évesen...

Szerintetek gáz ha 18 évesen minden nap beszívok?

Figyelt kérdés
úgy értem ez nem hátráltat engem,úgyanúgy tanulok,az edzés is jobban megy(nem beszívva,de volt olyan hogy előtte nap nem szívtam és nem ment annyira)meg leszoktam a sima cigiről is tehát az se cseszi szét a trokom,jó lehet ez igen de nem jobban mint amikor egy láncdohányos elszív napi 1-2dobozt:D szerintetek akkor van ezzel baj?
2011. szept. 21. 20:32
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyjuk ezt a szerencsétlent, vagy megdöglik a drogjaiba, vagy gyomorfekélyt a dühöngéstől :D :D :D
2011. szept. 27. 10:10
 32/68 A kérdező kommentje:
íígy van ne b.aszogassatok mer ha baszog.atnak bitangnagyot bas.zok énis:)))))))))))))))))))))))))))
2011. szept. 27. 10:23
 33/68 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ezt a hisztit, és az erőfitogtatást a pszichiátrián majd kinevelik belőled.

2011. szept. 27. 23:21
 34/68 A kérdező kommentje:
mi meg majd beléd neveljük
2011. szept. 28. 09:49
 35/68 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Kik azok a " mi majd beléd neveljük?"

Több ilyen kis szipus összeáll, és így erős lesz? Gondolom, még bu.zik nem vagytok?

2011. szept. 29. 14:01
 36/68 anonim ***** válasza:
Szerintem skizofrén lett a drogjaitól :D Te kis p ö c s, ne erősködjél, menjél kapálni, talán megengedem :D
2011. szept. 29. 14:07
 37/68 anonim ***** válasza:

"t. ha bevallalod mondj egy címet talalkozunk mond el személyesenmeglatod h milyen narkósak vagyunk"

Most látom, nyékládházalsói szipuskám, te randizni akarsz. Írom a címet: Győrujbarát. Kossuth u. 21

4 "tcsötcsü" étterem. Este 20 óra. Ha vendéget is hozol, akkor 10% kedvezmény. De ezért akkor ugrálnod is kell a közönség előtt.

2011. szept. 29. 14:08
 38/68 A kérdező kommentje:

utlso lőttinek: azon kívül a köcsög kopasz gyúrós mercisek közé tartozunk drága barátom:D

utolsónak te ilyen kis interneharcos vagy,anyád nem foglalkozott veled eleget ugye?az ovodában fa.sz volt a jeled biztos,innen megmondom h egy senki vagy aki sose tudott bizonyítani,mindig próbáltál de sose tudtál iazán feltörni,szomorú de valakinek az élet piramisán lent is kell lenni:))

2011. szept. 29. 14:10
 39/68 A kérdező kommentje:
hol van az a Győrújbarát?kocsival mennyi idő pest felől?
2011. szept. 29. 14:11
 40/68 A kérdező kommentje:
9.ker,illatos út gubacsi sarok?vagy józsefvárospráter utca? a gubacsit gondolom jobban ismeritek ott kurom szet a fajtatok:D
2011. szept. 29. 14:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!