Szerintetek gáz ha 18 évesen minden nap beszívok?
Figyelt kérdés
úgy értem ez nem hátráltat engem,úgyanúgy tanulok,az edzés is jobban megy(nem beszívva,de volt olyan hogy előtte nap nem szívtam és nem ment annyira)meg leszoktam a sima cigiről is tehát az se cseszi szét a trokom,jó lehet ez igen de nem jobban mint amikor egy láncdohányos elszív napi 1-2dobozt:D szerintetek akkor van ezzel baj?2011. szept. 21. 20:32
41/68 anonim válasza:
De jó, elismerte hogy köcsög! Akinek van rá gusztusa, seggbe rakhatja ezt az aszott drogos földigilisztát!
42/68 A kérdező kommentje:
látom te búza vagy testvér:D ujjaztak már sggbe úgy hogy vérzett a lyukadte nyomorék?mindennap megaláznak nem?a nagyfiúk piciköcsöge vagy
2011. szept. 29. 15:35
43/68 A kérdező kommentje:
te rohadt fácán gyerek:D
2011. szept. 29. 15:36
44/68 anonim válasza:
Kérdező, én bírom a füves embereke,t mert nagyon jó arcok.
Te viszont egy agresszív idióta vagy, a te fajtád miatt utálják a drogosokat. Szánalmas kisgyerek vagy!
45/68 A kérdező kommentje:
persze hogy jó arcok:D akkor most figyelj ide barátom,nem velem van a baj hanem veletek,gondolkozzatok már kiírtam egy kérdést voltak akik letudták írni normálisan a véleményük,de akik nem azoktól kérdezem,mért nem tdták ezt megtenni???mert hogy nem én kezdtem elegyből leugatni mindekit!!! ti kezdtetek itt fuj ge.ci drogs meg a stb.ezek után csodálkoznak az emberek ha nem szépen írna vissza nekik??
2011. szept. 29. 16:06
46/68 anonim válasza:
Attól még tudnod kéne normálisan kezelni a konfliktust.
Ajánlok a fű mellé egy kis reggae zenét :))
47/68 A kérdező kommentje:
de miért kell szórakozni ezt nem értem?válaszojjon ne magyarázzon,ha meg magyarázot ne sírjon ha énis magyarázok.nem szeretem a reggea zenét nem szoktam hallgatni:D
2011. szept. 29. 17:10
48/68 anonim válasza:
a Magyar Helyesírási Kéziszótárat kéne felszívnod te kis köcsög!
49/68 A kérdező kommentje:
te el.baszot életű hülyegyerek neked meg a f.aszom kéne leszívnod mikor jősz?szeretem közbe alázni a r.ibancokat:)) jó nő vagy??
2011. szept. 29. 20:24
50/68 anonim válasza:
Kedves hu.gyagyú szipus!
Te itt nem kérdezni akartál, hanem kérkedni. Írtam neked egy címet. Igyekezzél ( zetek) minél hamarább lefáradni, és addig is valami produkciót gyakoroljatok be. Különben a parasztok jól megvernek vasvillával A múltkor voltak itt majmok, azok nagyon jók voltak. Hát ti se hagyjatok szégyenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!