HPV oltás, kétségeim vannak?
13 eves 7.es
Nem tudom van-e ertelme beadatni neki most. Nagyon keson ero tipus. Inkabb babazik meg kislanyos dolgok erdeklik. Olyan mint a novere eleg maganak valo. Neki 18 evesen lett baratja. A fiuk abszolut nem erdeklik.
A doki elmodnta a pro kontra erveket. H pl 5evente ujra kell emlekezteto. Szexualis uton terjed. Stb...
Nem tudom erdemes-e. Hogy esetleg majd akkor ha tervben van a fiuzas.
Meghalgatnek meg par embert errol. Par velemenyt.
Az, hogy orvos vagy, még önmagában nem jelent semmit. A szomszéd körzetben olyan ostoba körzeti orvos van, hogy el sem tudjuk képzelni, hogyan végezte el az egyetemet. Gondolom, végigse@@elte, sokaknak az nagyon megy.
Na, bennem pont ez a kérdés fogalmazódott meg bennem irányodban. Mam ár bármilyen ostoba ember lehet tanár, ennyire hiány van? Gondolom valami borsodi zsákfalu egyetlen pedagógusa vagy.
60
Sosem írtam, hogy soha nem járt nőgyógyásznál. Azt írtam, hogy az elmúlt kb. húsz évben nem járt.
62
Egy kisvárosi gimnáziumban tanítok idegen nyelveket. Igen, a mi pályánkon is van olyan kolléga, aki nem ide való. Ez talán minden területen így van.
Az, hogy vagdalkozva minősítesz ismeretenül, az téged minősít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!