Van még olyan aki nem oltatta be magát egyáltalán covid ellen?
26 éves vagyok, nem oltattam be magam 1x sem. Viszont a körülöttem lévők között már nincs olyan aki nem oltatta be magát és kezdem kicsit rosszul érezni magam, vagyis mintha valami fekete bárány lennék. Őszintén szólva akiktől hallom hogy a 3. oltást is beadatták, csupa negatív dolgokat mesélnek. Több nő ismerősömnek nőgyógyászati problémája is lett.
Nekem soha nem volt semmi bajom, nem tudom hogy elkaptam-e (apám például nem is tudta hogy átment rajta, vérvételből derült ki és ő sincs beoltva).
Jelenleg konkrétan csak olyanokról tudok hogy elkapták vagy kórházba is kerültek akik megkapták az oltást.
Én nem tervezem magam beoltatni még mindig de zavar a gondolat hogy szinte mindenki megtette már lassan? Van még más is aki nincs beoltva? Hány éves vagy ha szabad kérdezni?
Én se vagyok. November végén elkaptam a covidot, 3 napra elment a szaglásom, ennyi tünetem volt összesen.
42N
Szüleim, nagynéném oltottak, ők is elkapták (ők fertőztek meg engem is), ők nehezebben viselték, sokat köhögtek, apám 3 hétig nagyon beteg volt.
Én sem. 31N
Párom se. 37F
Apukám se. 61
Párom apukája (70), és annak élettársa se (71).
Keresztanyukám se. 72
Keresztanyukám férje se. 73
Kolléganőm se. 37
Én sem (28F)
Anyukám sem (56N)
Tesóm sem (26F)
Nagyszüleim sem (75N, 77F)
Meg még ismerek jó pár embert aki nem. Személy szerint én elvileg covid-os sem voltam sosem (antitest vizsgálat alapján), vagy nem derült ki, pedig párom EÜ-ben dolgozik (neki sajnos kötelező volt az oltás, azóta is vannak gondjai emiatt...) és elvileg ő sem volt sosem (naponta foglalkozik betegekkel, covid-osokkal is találkozott elég sűrűn még oltás előtt is).
Én sem vagyok beoltva, 46/N.
Szinte minden felnőtt barátom, ismerősöm, rokonom kapott oltást. Kettőről tudom biztosan, hogy nem. Ettől függetlenül nem érzem magam fekete báránynak, a körülöttem lévőket (akik tudják) egyáltalán nem zavarja, hogy oltatlan vagyok. Már voltam COVID-os, ahogy a legtöbb ember, akit ismerek.
Mi nem oltattunk és nem is fogunk. A gyerekemet pláne nem fogom.
Sem a szüleim, sem nővéremék.
Egyedül anyósomék oltattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!