Van még olyan aki nem oltatta be magát egyáltalán covid ellen?
26 éves vagyok, nem oltattam be magam 1x sem. Viszont a körülöttem lévők között már nincs olyan aki nem oltatta be magát és kezdem kicsit rosszul érezni magam, vagyis mintha valami fekete bárány lennék. Őszintén szólva akiktől hallom hogy a 3. oltást is beadatták, csupa negatív dolgokat mesélnek. Több nő ismerősömnek nőgyógyászati problémája is lett.
Nekem soha nem volt semmi bajom, nem tudom hogy elkaptam-e (apám például nem is tudta hogy átment rajta, vérvételből derült ki és ő sincs beoltva).
Jelenleg konkrétan csak olyanokról tudok hogy elkapták vagy kórházba is kerültek akik megkapták az oltást.
Én nem tervezem magam beoltatni még mindig de zavar a gondolat hogy szinte mindenki megtette már lassan? Van még más is aki nincs beoltva? Hány éves vagy ha szabad kérdezni?
Én sem, párom sem oltattuk be magunkat és 4 barátomról tudok akik szintén nem.
30/N
33N
Egyszer sem vagyok oltva és nem is leszek. Itt Finnországban sorra zajlanak az orvosi műhiba perek az oltások miatt.
Nem vagyok oltva (húgi sem) - nem is tervezzük.
57N és 54N
Én sem vagyok beoltva és nem is leszek.Nem érdekel egyáltalán már az egész mizéria:D Párom sincs oltva
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!