Mit tegyek folyás ellen, egyáltalán ez normális?
Figyelt kérdés
sziasztok.Az a problémám hogy már nagyon régóta és egyfolytában van hüvelyi folyásom !!! A nap végére mindig átázik a bugyim,ezért használok tisztasági betét.De nem a legjobb megoldás.
Nem színeződik el,általában átlátszó vagy fehér.Egyáltalán nem viszked és nincs is begyulladva. Illatát tekintve nem tudom , néha van egy kis szaga de az lehet ,hogy egész napi ott léte miatt?? Tudom hogy ez nagyon undoritó :(De teljesen el vagyok keseredve....
Mit tegyek? Oké orvos.De milyen gyógyszert ,krémet ajánlotok???
és ez most akkor normális???
Kérlek segítsetek ...
Előre is köszönöm!
2013. jan. 13. 12:26
1/4 anonim válasza:
Gondolom tinédzser vagy, ilyen korban természetes az ilyen folyás, majd fog javulni.
2/4 anonim válasza:
Először is, nincs ebben semmi undorító, másodszor amíg csak fehér a folyás vagy átlátszó, nem túrós, nem kellemetlen szagú és semmit tüneted nincs, addig normális. Ez egészen a klimaxig lehet naponta. Hol több, hol kevesebb. Ez a folyás tisztítja és védi a hüvelyed a fertőzésektől!!! Még egyszer mondom, ebben nincs semmi undorító!!! :)
3/4 anonim válasza:
2. vagyok. Gyógyszert csak orvos ajánlhat, de Neked nincs semmi bajod, így semmilyen gyógyszert, krémet nem kell használnod!!!
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek és a levél írónak is !:)
2013. jan. 13. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!