Kötelezhetnek arra, hogy levedd a felsőd az orvosi vizsgálaton?
58 vese műtétet.
59 igen, a szülő dönti el, de ha nem egy nevelésre képtelen szerencsétlen, akkor érdekli a "gyerek" véleménye is, aki 14 éves kor felett már fokozottan cselekvőképes. Az, hogy te mit hiszel el nekem, pontot nem érdekel.
60 a tisztelet pedig annak jár, aki megadja a másiknak is, bár gondolom te nem ezen a véleményen vagy. De ez már baromira eltér a kérdésemtől. Szóval ha hasznos dolgot nem tudsz írni, akkor inkább ne is írj se te, se mások.
Tisztellek, hogy te ilyen pragmatikus választ tudtál adni, de a kérdező kommentjeit olvasva úgy éreztem kénytelen vagyok kicsit árnyalni a helyzetet.
Kevesebb hiszti esetén én is rövidebb választ adtam volna, hidd el.
"60 a tisztelet pedig annak jár, aki megadja a másiknak is, bár gondolom te nem ezen a véleményen vagy."
Neked nem adják meg a tiszteletet az orvosok?
63 az orvosok sem, sem a kérdésemre válaszolók.
64 szerintem a visszautasított műtétem az az én dolgom, és nem tartozik tartozik az eredeti kérdésemhez. Ha már ennyire fenn vagy akadva rajta, megmondod, miért utasítottam vissza. Inkább élek 25 éves koromig úgy, hogy boldog vagyok, és teljes életet élek szerelemmel, igaz barátokkal, és mondhatom azt, hogy igen, kérek egy sört, mint hogy a te sem tele legyen műtéti hegekkel, ne szeressenek, és minden élményt vissza kell utasítsak. Sőt, ki tudja. Lehet, nem élnék műtét után olyan sokáig. Lehet, csak pár hónapig, és öngyilkosságba hajszolna a műtét okozta súlyos traumák. De én nem ezt akarom. Nem ezt választottam, és nem érdekel, ha valaki emiatt felőtlennek tart, mert így legalább boldogabb vagyok.
Jajj, drágám. Nem flegma vagyok. Z egész irasom nem az lesz, de telon mindig tomor, lenyegretoro vagyok. Tényleg most már sajnállak. Semmi önbecsülésed nincs te lány!
Ezen dolgozni kellene, mert nem csak orvosi dolgokba zakkansz így bele!
Keressetek másik orvost. Ez suli vagy sztk?
Mindjárt 18 leszel, legalább akkor utána nem mondja el. Vagy ha tudsz keresni, es abból menni valakihez.
Remélem, nem lesz késő sem. Vagy előbb történik valami, nem túl nagy tragédia, ami majd észhez térít ebből.
Kéz, láb nélküli, mű végtagos , sztómazsákos emberek , nok tudnak tok szexik lenni. Ez nem ilyeneken múlik, csak ehhez éretlen és onbizalomhianyos vagy.
Ezek tények, nem bántás
Nem lehet másik orvost keresni, mert ahol lakom, csak egy van.
Értek már tragédiák, ne hidd, hogy nem.
Az, hogy kinek mi a szexi az egy dolog. Selejtesen még magamnak se kellek. Mások pedig lenéznének. És ezt sem akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!