Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kötelezhetnek arra, hogy...

Kötelezhetnek arra, hogy levedd a felsőd az orvosi vizsgálaton?

Figyelt kérdés
Én nem akarom, kötelezhetnek rá?

2022. febr. 1. 10:17
 81/136 A kérdező kommentje:
🤣🤣🤣🤣 Én nem sajnálom azt a hülye pcsát. A fejem meg még ígyis jobban rendben van, mitn a tiéd.
2022. febr. 8. 21:35
 82/136 anonim ***** válasza:
50%

"Ami miatt műteni akartak, számomra nem betegség"

Akkor le van szrva, csinálsz amit akarsz, de mi szóltunk - ennyi.

2022. febr. 8. 21:43
 83/136 anonim ***** válasza:
69%

"Mi volt a diagnózis?" "Szülők okozta probléma."

Előtte pedig: "igen, a szülő dönti el, de ha nem egy nevelésre képtelen szerencsétlen, akkor érdekli a "gyerek" véleménye is, aki 14 éves kor felett már fokozottan cselekvőképes."

És még később az anyukájáról: "🤣🤣🤣🤣 Én nem sajnálom azt a hülye pcsát. A fejem meg még ígyis jobban rendben van, mitn a tiéd."

Bukott a kamud, szánalmas lett.

2022. febr. 8. 21:45
 84/136 A kérdező kommentje:

Akkor pontosítok. Anyám okozta probléma, apámmal beszéltük meg a dolgot, és anyámat úgy ahogy van, felfobbantanám azért, amiket tett velem.

Az még, hogy ti mit hisztek, mit nem, baromira kés van szarva. Nem témához kapcsolódik, szóval....

2022. febr. 8. 21:49
 85/136 A kérdező kommentje:
83 a szánalmas pedig nem én vagyok, vagy az állítólagos "kamu" hanem ti. 😀
2022. febr. 8. 21:50
 86/136 anonim ***** válasza:
100%
#83: 👍👍👍😂
2022. febr. 8. 21:52
 87/136 A kérdező kommentje:
Nem tudjátok békén hagyni az embert a szarságaitokkal? Oké.... De azt ugye tudjátok, hogy ha szemtől szembe csinálnátok velem, repülnétek a böribe? Ott már nem lenne ilyen nagy a pofátok.
2022. febr. 8. 21:55
 88/136 anonim ***** válasza:
75%

Egy másik kerdés alatt írta valaki, abszolút illik ide is!

"Nézd, egyvalamit sokan súlyosan félreértenek a Gy.k.-ban. Mégpedig azt, hogy azt hiszik a Gy.k. egy lelkisegély szolgálat. Marhára nem az, nem annak indult. Mégis az utóbbi években totál elárasztották a lelki bajos meg egyéb szociálzavaros, fóbiás meg ki tudja milyen problémás szerencsétlenek, akik ide jönnek az életproblémáikkal és másoktól, pontosabban totál vadidegen(!) emberektől várják el, hogy azok oldják meg az ő belső problémáikat, ahelyett, hogy szakemberhez fordulnának. Ez az oldal nem szociálterápiás intézet/elvonó szakkör szenvedélybetegeknek, ezt kellene végre megérteni."

2022. febr. 8. 21:56
 89/136 anonim ***** válasza:
72%

Micsoda? Ellentmondani valakinek az bűncselekmeny....?? 😂😂😂😂

OPNI-T újra kéne nyitni...

2022. febr. 8. 21:57
 90/136 A kérdező kommentje:

88 qrvára nem lelki segélyt kértem, hanem egyetlen egy kicseszett szót a kérdésemre. Igen, vagy nem. Bszogatást nem kértem mellé.

89 zaklatás 😀

2022. febr. 8. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!