Kötelezhetnek arra, hogy levedd a felsőd az orvosi vizsgálaton?
"Ami miatt műteni akartak, számomra nem betegség"
Akkor le van szrva, csinálsz amit akarsz, de mi szóltunk - ennyi.
"Mi volt a diagnózis?" "Szülők okozta probléma."
Előtte pedig: "igen, a szülő dönti el, de ha nem egy nevelésre képtelen szerencsétlen, akkor érdekli a "gyerek" véleménye is, aki 14 éves kor felett már fokozottan cselekvőképes."
És még később az anyukájáról: "🤣🤣🤣🤣 Én nem sajnálom azt a hülye pcsát. A fejem meg még ígyis jobban rendben van, mitn a tiéd."
Bukott a kamud, szánalmas lett.
Akkor pontosítok. Anyám okozta probléma, apámmal beszéltük meg a dolgot, és anyámat úgy ahogy van, felfobbantanám azért, amiket tett velem.
Az még, hogy ti mit hisztek, mit nem, baromira kés van szarva. Nem témához kapcsolódik, szóval....
Egy másik kerdés alatt írta valaki, abszolút illik ide is!
"Nézd, egyvalamit sokan súlyosan félreértenek a Gy.k.-ban. Mégpedig azt, hogy azt hiszik a Gy.k. egy lelkisegély szolgálat. Marhára nem az, nem annak indult. Mégis az utóbbi években totál elárasztották a lelki bajos meg egyéb szociálzavaros, fóbiás meg ki tudja milyen problémás szerencsétlenek, akik ide jönnek az életproblémáikkal és másoktól, pontosabban totál vadidegen(!) emberektől várják el, hogy azok oldják meg az ő belső problémáikat, ahelyett, hogy szakemberhez fordulnának. Ez az oldal nem szociálterápiás intézet/elvonó szakkör szenvedélybetegeknek, ezt kellene végre megérteni."
Micsoda? Ellentmondani valakinek az bűncselekmeny....?? 😂😂😂😂
OPNI-T újra kéne nyitni...
88 qrvára nem lelki segélyt kértem, hanem egyetlen egy kicseszett szót a kérdésemre. Igen, vagy nem. Bszogatást nem kértem mellé.
89 zaklatás 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!