Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kötelezhetnek arra, hogy...

Kötelezhetnek arra, hogy levedd a felsőd az orvosi vizsgálaton?

Figyelt kérdés
Én nem akarom, kötelezhetnek rá?

2022. febr. 1. 10:17
 101/136 anonim ***** válasza:
67%

Ismered fel a cinizmust.

Nyilván, azt gondolom, hogy egy apa a gyerekének a legjobbat akarja, EZÉRT fogadná el az orvos véleményét, a tinédzser lánya helyett.

2022. febr. 9. 08:20
 102/136 anonim ***** válasza:
75%

#98: na igen, reális szcenárió, nemmondom.... :)))

Ilyen egy igazi szerető apa....

Elképesztő! :(

Mindazonáltal látom, a kérdezőnek sikerült kiprovokálni a trollkérdéseknél alap 100 kommentet....

2022. febr. 9. 08:25
 103/136 anonim ***** válasza:
75%
99: szerinted egy szerető szülő belöki a gyerekét a koporsóba....????
2022. febr. 9. 08:26
 104/136 anonim ***** válasza:
76%

"Aki kiáll a sarokra, ne csodálkozzon h minek nézik...."

"91 nem tudom, honnan szedted, nem éjjeli pillangókról szól a kérdésem."

A mondás szó szerint úgy szól:

Aki Knak áll, az ne csodálkozzon, hogy +Bszák.

Folyamatosan a szövegértésen lovagolsz, de ezt az egyszerű szólás-mondást nem sikerült értelmezni.

Pedig nem kell hozzá ismerni a mondást, csak el kell gondolkodni a mögöttes tartalmon.

Segítek: Ez azt jelenti, hogy te tetted fel a kérdést, és most fel vagy háborodva, hogy válaszokat kapsz.

Senki nem mondta, hogy csak neked tetsző válaszok lesznek. De te idézted elő azt, ami most történik, te hoztad fel a kicsinyes problémáidat.

Egyébként kaptál több segítő szándékú, érdemi választ.

Arról, hogy az neked nem tetszik, nem mi tehetünk.

Egyébként akkor kezdett el elfajulni a dolog, amikor agresszívan reagáltál.

Olvasd vissza, látni fogod.

Különben van még bőven példa arra, hogy nem a mi szövegértésünkkel van gond, de ez volt a legviccesebb.

Nekem megvan már az érettségi jó pár éve, de ha te tényleg 17 vagy, akkor javaslom dolgozz azon az emlegetett szövegértésen, mert így bajok lesznek.

2022. febr. 9. 08:49
 105/136 A kérdező kommentje:

103 Egy szerető szülő nem csak a saját véleményére hallgat

102 javaslom hogy olvasd el az összes választ, és rájössz, hogy legalább 90%-a nem válasz a kérdésemre, ergo nem provokáltam ki semmit. 🙂

2022. febr. 9. 08:50
 106/136 anonim ***** válasza:
78%

(((((( elment a téma, van, aki röhög, más segít vagy látja, hogy kell segítség a saját érdekében szintén. Nem csak ez rosszabbodhat, más mentális zavar is ki fog jönni így, életed se lesz))))))

!!!! Akkor: igen, mert valamit csak így látni meg sok szakteruleten. Sőt, melltartót, de bugyit is levetethetik egyes esetekben.

A kezelest is van jogod megtagadása, és belepusztulni a bajod, szóval persze, lehet bármi. A saját erdeked minden.

Vége?

2022. febr. 9. 09:04
 107/136 anonim ***** válasza:
67%

Igazad van, az első válaszom még segítő volt, de most már csak azért olvasgatom ezeket a válaszokat, mert vicces ahogy kérdező a saját meséjébe kavarodik bele.

2022. febr. 9. 09:14
 108/136 anonim ***** válasza:
36%

Még mindig itt hisztizel? 😂

Már tényleg valami mentális bajod van. A szüleidet nagyon sajnálom.

2022. febr. 9. 09:16
 109/136 A kérdező kommentje:
106 örülök neki, hogy nincsen saját életed, ezért az enyémmel foglalkozol, és megpróbálok bemagyarázni magadnak, hogy szerinted mi miért igaz, vagy éppen nem. Bárcsak nekem lenne összvissz annyi dolgom, hogy másokat bszogassak névtelenül. 🙂
2022. febr. 9. 09:42
 110/136 anonim ***** válasza:
75%

😅

Válaszoltam neked és sajnálom, higy ilyen problémád van.

Az, hogy te ezt bszogatásnak veszed, rólad árulkodik.

Nagyon támadsz, tüskés vagy.az egyetlen vagyok, aki segíteni akar neked jószívűen, és velem is ugyanolyan ocsmanyul beszélsz.

A bántó kommentet is jelentettem pl.

En be is fejezem veled. Szia.

2022. febr. 9. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!