Orvosi alkalmasság nélkül kötelezhet a munkáltató a felmondási idő ledolgozására?
9 honapja vagyok a cégnél
Szerződést fél év után kaptam,amiben ugyan bennevan a 30napos felmondási idő,de orvosnál nemvoltam azota sem alkalmassági vizsgálaton.
A munkáltató “kicseszésből” nem enged el, ragaszkodik a felmondási időhöz, söt megjegyezte hogy sok jót ne várjak ebbe a 30napba.
Meg hogy ő jófejségből sosem írt nekem táppénzt hanem odaadta a teljes béremet (ez igaz). De én ilyet nem kértem sosem tőle.
Ez ellen tudok tenni valamit? Táppéznre menni? Bàrmit?
En mondtam fel ma igen.
Hat eppen megtudja tenni hogy nem fizet ki mivel nyilvsn minimalra vagyok bejelentve a tobbi boritek...azt megteheti hogy nem adja oda sajnos
Viszont a kerdesem arra iranyult hogy uzemorvosi nelkul egyaltalan dolgozhatnek e? Mert en ugytudom hogy nem. Es akkor a felmondasi ido ellen ezzel tudok ervelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!