Kötelezhetnek arra, hogy levedd a felsőd az orvosi vizsgálaton?
"89 zaklatás 😀"
Hogy írunk a kérdésedre egy nyilvános weboldalon? 🤨 Valamint egyszer sem kértél meg, hogy hagyjunk békén örökre. De segítek: a saját kérdéseid menüpontban van egy iksz.
95, igen, ez zaklatásnak minősül. Attól, hogy ki iXelem válaszok úgyis fognak érkezni feleslegesen.
96 🤣🤣🤣🤣 a kifejezés fogalmával tisztában van, kiscsillag? Mert nekem nem úgy tűnik.
Aha.
A vesebetegségeknek általában vannak tünetei, mint a vesegörcs, vagy-mivel nem tudja a méreganyagokat jól kiválasztani-a beteg ammónia szaga. Mintha az illető bepisilt volna.
De a kérdezőnek nincs ilyen.
Neki "van esély arra, hogy a vesém 10%-nál rosszabbul működik, akkor igen, belehalhatok, de addig semmi más tünet nincsen."
Tehát ha pl 50 vagy 30 százalékon teljesít a vese, azzal még tök jól elvan, ő köszöni szépen, makk egészséges.
Oké nem vagyok orvos.
Legyen így.
Tehát van egy vesebetegség, aminek az ég világon semmi tünete, de azért mégis meg akarják műteni.
Gondolom a kést élvezik rajta,hiszen az orvosok (ehhez ugye kell egy aneszteziológus, egy aneszteziológiai asszisztens, mutőssegéd, beteghordó, és a műtétet végző minimum két szakorvos.) csak úgy megműtenének valakit, aki egyébként jól van.
A kérdező visszautasította a beavatkozást, és mégis jól van,tünetmentes, akkor meg merem kockáztatni, hogy ezt az egészet a doki feleslegesen akarta.
Vagy csak gyakorlásképpen.
Miután vázolták a helyzetet, a kérdező úgy dönt, hogy neki ez mind nem kell.
Hazamegy.
"Apu, én nem akarom a műtétet, mert az kényelmetlenségekekkel jár, heges lennék, nem kellenék senkinek, és nem ihatnék sört.
Inkább élek 35 éves koromig, de boldogan."
Apa:rendben, kislányom.
Tök reális.
Egy igazi, szerető szülő nem akarja bármi áron életben tartani a gyerekét.
Ja, de.
Azt se tudod, milyen "betegségem" van, innentől kezdve a hozzászólásod 80%-a felesleges. Egy igazi, szerető szülő nem akarja tönkre tenni a gyerekét. Vagy szerinted de?
És amint már írtam, de ezek szerint az IQ-tok nem nagyobb 20nál, nem fogjátok fel, NEM EZ AZ EREDETI KÉRDÉS
Bocs, elírtam, 25-öt írt a kérdező.
Különben izgalmas az a betegség, ami "van esély arra, hogy a vesém 10%-nál rosszabbul működik, akkor igen, belehalhatok, de addig semmi más tünet nincsen."
Alattomos lehet, ha semmi baja aztán hopp! 10%, fél lábbal a sírban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!