Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kötelezhetnek arra, hogy...

Kötelezhetnek arra, hogy levedd a felsőd az orvosi vizsgálaton?

Figyelt kérdés
Én nem akarom, kötelezhetnek rá?

2022. febr. 1. 10:17
 91/136 anonim ***** válasza:
67%
Aki kiáll a sarokra, ne csodálkozzon h minek nézik....
2022. febr. 8. 22:05
 92/136 A kérdező kommentje:
91 nem tudom, honnan szedted, nem éjjeli pillangókról szól a kérdésem.
2022. febr. 8. 22:07
 93/136 anonim ***** válasza:
79%
8-10 eves koron felül képesek a gyerekek az elvont gondolkodásra és a népi mondasok ertelmezésére.
2022. febr. 8. 22:14
 94/136 A kérdező kommentje:
És a tiétekhez hasonlóan undorító stílust 10 éves korukra elhagyják☺️
2022. febr. 8. 22:16
 95/136 anonim ***** válasza:
67%

"89 zaklatás 😀"

Hogy írunk a kérdésedre egy nyilvános weboldalon? 🤨 Valamint egyszer sem kértél meg, hogy hagyjunk békén örökre. De segítek: a saját kérdéseid menüpontban van egy iksz.

2022. febr. 8. 22:20
 96/136 anonim ***** válasza:
75%
95. Nárci..... azert csinálja...
2022. febr. 8. 22:22
 97/136 A kérdező kommentje:

95, igen, ez zaklatásnak minősül. Attól, hogy ki iXelem válaszok úgyis fognak érkezni feleslegesen.

96 🤣🤣🤣🤣 a kifejezés fogalmával tisztában van, kiscsillag? Mert nekem nem úgy tűnik.

2022. febr. 9. 02:51
 98/136 anonim ***** válasza:
66%

Aha.

A vesebetegségeknek általában vannak tünetei, mint a vesegörcs, vagy-mivel nem tudja a méreganyagokat jól kiválasztani-a beteg ammónia szaga. Mintha az illető bepisilt volna.

De a kérdezőnek nincs ilyen.

Neki "van esély arra, hogy a vesém 10%-nál rosszabbul működik, akkor igen, belehalhatok, de addig semmi más tünet nincsen."

Tehát ha pl 50 vagy 30 százalékon teljesít a vese, azzal még tök jól elvan, ő köszöni szépen, makk egészséges.

Oké nem vagyok orvos.

Legyen így.

Tehát van egy vesebetegség, aminek az ég világon semmi tünete, de azért mégis meg akarják műteni.

Gondolom a kést élvezik rajta,hiszen az orvosok (ehhez ugye kell egy aneszteziológus, egy aneszteziológiai asszisztens, mutőssegéd, beteghordó, és a műtétet végző minimum két szakorvos.) csak úgy megműtenének valakit, aki egyébként jól van.

A kérdező visszautasította a beavatkozást, és mégis jól van,tünetmentes, akkor meg merem kockáztatni, hogy ezt az egészet a doki feleslegesen akarta.

Vagy csak gyakorlásképpen.

Miután vázolták a helyzetet, a kérdező úgy dönt, hogy neki ez mind nem kell.

Hazamegy.

"Apu, én nem akarom a műtétet, mert az kényelmetlenségekekkel jár, heges lennék, nem kellenék senkinek, és nem ihatnék sört.

Inkább élek 35 éves koromig, de boldogan."

Apa:rendben, kislányom.

Tök reális.

Egy igazi, szerető szülő nem akarja bármi áron életben tartani a gyerekét.

Ja, de.

2022. febr. 9. 07:58
 99/136 A kérdező kommentje:

Azt se tudod, milyen "betegségem" van, innentől kezdve a hozzászólásod 80%-a felesleges. Egy igazi, szerető szülő nem akarja tönkre tenni a gyerekét. Vagy szerinted de?

És amint már írtam, de ezek szerint az IQ-tok nem nagyobb 20nál, nem fogjátok fel, NEM EZ AZ EREDETI KÉRDÉS

2022. febr. 9. 08:11
 100/136 anonim ***** válasza:
50%

Bocs, elírtam, 25-öt írt a kérdező.

Különben izgalmas az a betegség, ami "van esély arra, hogy a vesém 10%-nál rosszabbul működik, akkor igen, belehalhatok, de addig semmi más tünet nincsen."

Alattomos lehet, ha semmi baja aztán hopp! 10%, fél lábbal a sírban van.

2022. febr. 9. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!