Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kötelezhetnek arra, hogy...

Kötelezhetnek arra, hogy levedd a felsőd az orvosi vizsgálaton?

Figyelt kérdés
Én nem akarom, kötelezhetnek rá?

2022. febr. 1. 10:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/136 anonim ***** válasza:
68%

Nőgyógyászhoz pedig tényleg nagyon ráérsz még menni, akár gyerekvállalásig is kitolhatod

Hogyne... Csak aztán ne csodálkozzon, ha úgy jár, mint sok nő, akinek a terhességgel egyidőben derül ki, hogy közelebb van a rákos állapothoz, mint gondolná.

Épp a napokban cikkeztek valamelyik celeb feleségéről, akinek kivették a méhét.

A kolléganőm rendesen járt minden évben, és a semmiből egy év alatt lett olyan rákos elváltozása, ami a méhébe került.

De bíztassuk csak a kislányt, hogy felesleges a rákszűrés

2022. febr. 1. 13:56
 32/136 anonim ***** válasza:
77%

30, 31

A méhnyakrák örökletes hajlam útján, vagy hpv egyes törzsei miatt alakulhat ki. Kár ezzel ilyesztgetni egy fiatal lányt.

Igen; nekem is egy volt kolléganő most halt meg. 51 évesen. Pedig járt.

A másik meg évtizedek óta nem(de az is lehet, hogy sosem) volt még nőgyógyásznál, és kutya baja. Gyerek, parner nincs, így eszében sincs elmenni.

Szóval, nem vagyunk egyformák.

A kérdező majd ha úgy gondolja, elmegy. Kár itt oltogatni 17 évesen.

2022. febr. 1. 14:08
 33/136 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem lejön, hogy nem csak konkrétan az ominózus eset miatt "oltogatják", hanem azért, mert ilyen fóbia esetén pszichológus/pszichiáter kéne neki! Még időben!!!
2022. febr. 1. 14:12
 34/136 anonim ***** válasza:
63%

33

"...fóbia..."

Ez még nem fóbia. És ezzel sincs egyedül. Több, mint valószínű, hogy el fog múlni.

2022. febr. 1. 14:15
 35/136 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 29, végre, aki nem ellenez, hanem a kérdésemre válaszol.
2022. febr. 1. 14:20
 36/136 anonim ***** válasza:
68%

Nem vagyok orvos, de foglalkozom olyan gyermekekkel, akiknek mozgásszervi panaszaik vannak. (konduktor)

TÉVEDSZ ha azt hiszed, elég a pólót felhúzni.

Mozgás közben nézik:

Előre hajolsz, amennyire tudsz, és lassan felegyenesedsz.

Erre azért van szükség, mert van, hogy a gerinc egy ponton kitér oldalra, de mozgás közben vissza is tér.

Van, ahol guggolni is kell, állapottól függően.

Van, ahol menni kell néhány métert egyenesen.

Mivel a gerinc állapota az alsóvégtagra is kihat, SIMÁN kérhetik, hogy vedd le a nadrágot is.

A top nem jó ötlet, mert túl sok csigolyát takar, az lesz a vége, hogy azt is le kell venni.

Egyszerűbb a melltartó.

Nem azt akarják tudni, hogy van-e gerinced.

Meg akarják vizsgálni.

Egyébként én voltam már üzemorvosnál egy szál bugyiban.

(a fentiek miatt, plusz EKG)

És voltam már olyan vizsgálaton, ahol az összes ruhámat le kellett vennem. Anyaszült meztelen karjaimat magamtól eltartva körbefordulni. Erre azért volt szükség, mert a tesómnak bőrrákja volt, és engem is kivizsgáltak, minden apró anyajegyet megnéztek.

Ki lehet bírni,ha nem is jó.

16 éves korom óta járok minden évben nőgyógyászhoz.

Szültem egy gyereket, mégsem szoktam hozzá.

DE!

A felnőtté válás része, hogy azt is megteszed önmagadért, ami kellemetlen, mert szükségeses, és téged szolgál.

17 éves vagy.

Jövőre már törvény előtt is felnőtt, felelősségteljes ember.

Ideje elkezdeni úgy is viselkedni.

2022. febr. 8. 14:39
 37/136 A kérdező kommentje:
36 nem kellett megmozdulni se a gerinc vizsgálaton, és a felsőt sem vettem le. És nem fogok vetkőzni egy ember előtt se, legyen az kamionsofőr, tanár, vagy akár orvos. Én köszönöm szépen, makk egészséges vagyok, életem 17 évében alig voltam beteg, de az is csak egy kis nátha volt. Engem levetkőztetni maximum erőszakkal fog bármilyen orvos, mert magamtól nem fogom megtenni, ha még erőszakoskodni próbál,....ismerek jópár olyan fogást, ami az elszenvedőjének igencsak kellemetlen. Molesztált már engem orvos, szóval nem véletlen gyűlölöm annyira őket.
2022. febr. 8. 14:56
 38/136 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező; nem kötelez senki semmire. Ha igen, eljössz.

36

Nagyon informatívnak indult a válaszod, kár, hogy a vége kicsit kioktató lett.

2022. febr. 8. 15:01
 39/136 anonim ***** válasza:
77%
37: orvoshoz ne is menj, de pszichológust mindenképpen ajánlanék... :)
2022. febr. 8. 15:09
 40/136 A kérdező kommentje:
39 nem egynél voltam már....a legrosszabbakat fogtam ki. Drágák, nem segítenek, és mindent elmondanak a szülőknek, ami az én esetemben nagyon nem jó.
2022. febr. 8. 15:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!