Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kötelezhetnek arra, hogy...

Kötelezhetnek arra, hogy levedd a felsőd az orvosi vizsgálaton?

Figyelt kérdés
Én nem akarom, kötelezhetnek rá?

2022. febr. 1. 10:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/136 anonim ***** válasza:
33%
Na, meg melltartot is le kell venni nemely vizsgalatnal (nőgyógyász)...
2022. febr. 1. 11:11
 12/136 anonim ***** válasza:
74%

10: na igen.... :) :)

Tényleg nem értem ezt az extra-parát, szinte hetente van hasonló kérdés....

Aki 17 éves, nyilván már legalább évi 1-2 hasonló vizsgálaton túl van. Gyerekorvos, iskolaorvos, egyebek....

2022. febr. 1. 11:17
 13/136 A kérdező kommentje:

8. nem megyek se buliba, szűz vagyok, és nem hordok térd fölé erő nadrágot vagy szoknyát, és a felsőm mindig takarja a hátamat és a mellemet.

9. baromira nem háttal kell állni neki, mert előtte kell levetkőzni.

10. Nem, nem kell látnia több pózból, es nem járok strandra, mint már írtam.

11. Semmilyen ruhámat nem fogom levenni orvos kedvéért, nőgyógyászati vizsgálatra pedig nem fogok elmenni, még az éves vizsgálatra se.

2022. febr. 1. 11:18
 14/136 A kérdező kommentje:
12 akkor se vettem le soha semmit.
2022. febr. 1. 11:19
 15/136 anonim ***** válasza:
65%

13: hát akkor rajtad nem lehet segíteni...

Majd akkor már simán szétteszed a lábad, amikor gyógyíthatatlan rákos leszel...??? Csak azért, mert nem jársz nőgyógyászati szűrővizsgálatra...??

Pszichiáterhez jársz amúgy?

2022. febr. 1. 11:22
 16/136 A kérdező kommentje:
15.Nem fogom szét tenni a lábamat akkor se, mert éves vizsgálatra elég a szüzesség elveszítése után elmenni, mert addig a méhnyakrák kialakulásának esélye kB egyenlő a nullával. Nem vagyok menthetetlen eset, de nem is az volt a kérdésem hanem az, hogy kötelező e. Pszichiáterhez pedig köszi, nem járok.
2022. febr. 1. 11:25
 17/136 anonim ***** válasza:
73%

akkor ne menj ortopédiára...

Aztán majd ha már 2-3 év múlva krónikus hátfájással és egyéb problémákkal küszködsz, akkor ne csodálkozz....

2022. febr. 1. 11:26
 18/136 anonim ***** válasza:
66%
Akkor menjél anyáddal, hogy ne parázz rajta. De ez csak egy rutin vizsgálat, nem tudom mit kell ezen hisztizni. 😒🤦🏻‍♀️
2022. febr. 1. 11:28
 19/136 A kérdező kommentje:

17 nem mentem, osztállyal kellett menni. Nem lesz semmi problémám.

18 először is nincsen anyám, másodszor pedig szerintem az, ha valaki nem akar levetkőzni, nem hiszti, hanem egy szemérmes ember normális reakciója. Illetve, mint azt már fentebb írtam, a betegek jogaiban is benne van az, hogy csak a vizsgált területet kell szabaddá tenni, valamint ha nen életmentő a beavatkozás, akkor ha az illető már legalább fokozottan cselekvőképes, vissza utasíthatja.

2022. febr. 1. 11:34
 20/136 anonim ***** válasza:
59%
Menthetetlen vagy komolyan mondom. 😅 Női ortopéd orvos is van, menj oda ha már ennyire szégyenlős vagy(inkább hiszti, de mindegy)
2022. febr. 1. 11:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!