Aki nem ment (még) oltásra! Mitől változna meg a véleményed, hogyan lehet rávenni téged, hogy elmenj oltásra?
Génmódosított banánt eszek? Érdekes, én úgy tudtam, hogy az EU-ban tilos emberi fogyasztásra szánt GMO élelmiszert forgalmazni.
"Mellesleg mutasson már valaki arra bizonyítékot hogy a történelem során valaha is 4 5 évvel később lett oltásnak mellékhatása." - Vannak teóriák az oltások és különféle krónikus és autoimmun betegségek közötti kapcsolatról.
Emellett az mRNS és adenovírus-alapú oltások egy teljesen új technológián alapulnak, ezért ebből a szempontból sem lehet a korábbi oltásokkal kapcsolatos tapasztalatokra alapozni.
Szerintetek hazugság a poszt-COVID, a tele kórházak, a gyorsba' felhúzott ideiglenes intenzív osztályok, a halálozás?
Amúgy nekem több távolabbi, közelebbi ismerősöm is elhunyt COVID-ban, 20-30-40-50 évesek.
Bhakdi mint szakértő? :DDDDD
Ok, reménytelen eset vagy....
Ha 70 év feletti lennék és vagy súlyos krónikus betegségeim lennének és vagy kórosan elhízott lennék. Ezek ugyanis azok a rizikócsoportok, amelyek esetén nagyobb esély van a Covid súlyos lefolyására.
Jelenleg ezek egyike sem áll fenn. Évek óta nem voltam náthás sem. Napi 10000 NE D3 vitamint szedek szóval gyakorlatilag annyi esélye van nálam a Covid súlyos lefolyásának, mint, hogy 5 találatosom legyen a lottón.
Ha viszont a GMO oltást közvetlenül belém fecskendezik és az összes sejtem elkezdi az önmagában is toxikus tüskefehérjét gyártani, ami bejuthat a véráramba, akadálytalanul eljuthat minden szervembe átjuthat a vér-agy gáton kiválasztódik az anyatejbe, na az ellen szedhetek én bármennyi D vitamint, meg táplálkozhatok egészségesen annyi esélyem lenne, mint a féllábú embernek az akadályfutó versenyen.
Így igaz 48-as.Azt is bírom még mikor beszólnak a gyermeket tervezőknek akik nem akarják beadatni a Gmo-t mivel félnek hogy kihatással lehet a reproduktív képességeikre miután erről 1 db hiteles tanulmány sincs és senki sem vállal felelősséget ha esetleg gondot okoz baba fronton pffff
A másik legjobb mikor lélegeztető gépet kíván vagy meddőséget mert nem bízol a fél-1 év alatt kifejlesztett és rendesen ki nem kísérletezett legújabb technológiás oltóanyagban🤦♂️A rosszindulat ha fájna sokan már üvöltenének.Nemcsak a Corona van a világon de ezt sokan nem értik meg.
"Ha viszont a GMO oltást közvetlenül belém fecskendezik és az összes sejtem elkezdi az önmagában is toxikus tüskefehérjét gyártani, ami bejuthat a véráramba, akadálytalanul eljuthat minden szervembe átjuthat a vér-agy gáton kiválasztódik az anyatejbe, na az ellen szedhetek én bármennyi D vitamint, meg táplálkozhatok egészségesen annyi esélyem lenne, mint a féllábú embernek az akadályfutó versenyen."
Ennek a gondolatmenetnek az égvilágon nincs semmi értelme :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!