Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki nem ment (még) oltásra!...

Aki nem ment (még) oltásra! Mitől változna meg a véleményed, hogyan lehet rávenni téged, hogy elmenj oltásra?

Figyelt kérdés

2021. jún. 13. 15:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/165 anonim ***** válasza:
91%

Génmódosított banánt eszek? Érdekes, én úgy tudtam, hogy az EU-ban tilos emberi fogyasztásra szánt GMO élelmiszert forgalmazni.

"Mellesleg mutasson már valaki arra bizonyítékot hogy a történelem során valaha is 4 5 évvel később lett oltásnak mellékhatása." - Vannak teóriák az oltások és különféle krónikus és autoimmun betegségek közötti kapcsolatról.

[link]

Emellett az mRNS és adenovírus-alapú oltások egy teljesen új technológián alapulnak, ezért ebből a szempontból sem lehet a korábbi oltásokkal kapcsolatos tapasztalatokra alapozni.

2021. jún. 14. 13:35
 42/165 anonim ***** válasza:
14%

Szerintetek hazugság a poszt-COVID, a tele kórházak, a gyorsba' felhúzott ideiglenes intenzív osztályok, a halálozás?

Amúgy nekem több távolabbi, közelebbi ismerősöm is elhunyt COVID-ban, 20-30-40-50 évesek.

2021. jún. 14. 13:36
 43/165 anonim ***** válasza:
13%
Akkor rosszul tudod mert 60 valahány génmódosított növény van az EU-ban forgalomban. Igaz ezek nagy része takarmány
2021. jún. 14. 13:40
 44/165 anonim ***** válasza:
82%
Nem hazugság a Korona járvány csak nem rosszabb mint egy erősebb influenza szezon.Ezt maga a WHO is kijelentette már
2021. jún. 14. 13:42
 45/165 anonim ***** válasza:
17%
Amúgy miért pontozzák le valaki azt írja több ismerőse is meghalt Covidban? Felőlem legyél oltás ellenes oké de ez mi? Nem hiszed el neki hogy abban haltak meg? A vírusban sem hiszel? 😆. Komolyan nem értem de azt kívánom az ilyeneket legalább egyszer eléri úgy a korona hogy lesz egy kis halálfélmük. Nem akarom hogy maradandó bajuk legyen csak hogy észhez térjenek. Bár olyat is hallottam már aki a halálos ágyán sem akarta beismerni hogy covidos. Van aki menthetetlen
2021. jún. 14. 13:45
 46/165 anonim ***** válasza:
9%

Bhakdi mint szakértő? :DDDDD

Ok, reménytelen eset vagy....

2021. jún. 14. 13:46
 47/165 anonim ***** válasza:
92%
No én bár nem a pirosat, hanem a szürkét nyomtam rá, azért válaszolok: nem, nem azért 45-ös, hanem mert az emberek zömének bármilyen hihetetlen is, elegük van mind a nincsiscovid de a jajmileszmindmeghalunk demagóg mizériából is. Asztmásként leküzdöttem a covidot tavasszal, meg nagy valószínűséggel tavaly is már, kórház nélkül. Ahogy a környezetemben is mindenki más, egyedül nővérem munkatársa halt meg tőle az én környezetemben. Elismerem, hogy haltak meg tőle, részvétem a hozzátartozóknak, de ezen felül nekem mi dolgom ezzel? Most mondjam azt, hogy a nagy covidrettegőket meg nem érdeklik azok, akiknek fontos vizsgálataik maradtak el, akiket nem láttak el, akiknek műtéteik tolódtak el akár hónapokkal? Bocs, én meg mondjam azt, hogy anyám transzplantációja tolódott el bizonytalan időre? Illenék mások problémáját is elismerni, mert tudom, egyeseknek hihetetlen, de nem csak covidcovidcovid van a világon...
2021. jún. 14. 14:10
 48/165 anonim ***** válasza:
80%

Ha 70 év feletti lennék és vagy súlyos krónikus betegségeim lennének és vagy kórosan elhízott lennék. Ezek ugyanis azok a rizikócsoportok, amelyek esetén nagyobb esély van a Covid súlyos lefolyására.

Jelenleg ezek egyike sem áll fenn. Évek óta nem voltam náthás sem. Napi 10000 NE D3 vitamint szedek szóval gyakorlatilag annyi esélye van nálam a Covid súlyos lefolyásának, mint, hogy 5 találatosom legyen a lottón.

Ha viszont a GMO oltást közvetlenül belém fecskendezik és az összes sejtem elkezdi az önmagában is toxikus tüskefehérjét gyártani, ami bejuthat a véráramba, akadálytalanul eljuthat minden szervembe átjuthat a vér-agy gáton kiválasztódik az anyatejbe, na az ellen szedhetek én bármennyi D vitamint, meg táplálkozhatok egészségesen annyi esélyem lenne, mint a féllábú embernek az akadályfutó versenyen.

2021. jún. 14. 15:01
 49/165 anonim ***** válasza:
98%

Így igaz 48-as.Azt is bírom még mikor beszólnak a gyermeket tervezőknek akik nem akarják beadatni a Gmo-t mivel félnek hogy kihatással lehet a reproduktív képességeikre miután erről 1 db hiteles tanulmány sincs és senki sem vállal felelősséget ha esetleg gondot okoz baba fronton pffff

A másik legjobb mikor lélegeztető gépet kíván vagy meddőséget mert nem bízol a fél-1 év alatt kifejlesztett és rendesen ki nem kísérletezett legújabb technológiás oltóanyagban🤦‍♂️A rosszindulat ha fájna sokan már üvöltenének.Nemcsak a Corona van a világon de ezt sokan nem értik meg.

2021. jún. 14. 15:34
 50/165 anonim ***** válasza:
1%

"Ha viszont a GMO oltást közvetlenül belém fecskendezik és az összes sejtem elkezdi az önmagában is toxikus tüskefehérjét gyártani, ami bejuthat a véráramba, akadálytalanul eljuthat minden szervembe átjuthat a vér-agy gáton kiválasztódik az anyatejbe, na az ellen szedhetek én bármennyi D vitamint, meg táplálkozhatok egészségesen annyi esélyem lenne, mint a féllábú embernek az akadályfutó versenyen."

Ennek a gondolatmenetnek az égvilágon nincs semmi értelme :DDDD

2021. jún. 14. 15:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!